September 9, 2021

MeLine for pigmentering

MeLine – beste løsningen for pigmenteringer

Vi er mange som sliter med ulike former for pigmenteringer etter noen varme og solfylte sommermåneder. Dette er tilstander som kan være kroniske eller forbigående. Den gode nyheten er at kroniske pigmentforstyrrelser slik som eksempelvis melasma, er mulig å holde i sjakk. Dette innebærer at du må bruke tilpassede produkter hjemme som inneholder ingredienser som hemmer pigmentdannelsen. I tillegg til produktene du bruker hjemme, er det anbefalt at du kommer inn for 2-3 klinikkbehandlinger optimal effekt.

Innovative og effektive produkter og behandlinger

MeLine® er utviklet i Spania av INNOAESTHETICS Laboratories. Takket være samlet innsats fra deres forsknings- og utviklingsavdeling, samt medisinske avdeling, leverer de innovative og effektive produkter og behandlinger. Serien er særdeles fordelaktig for de som har sensitiv og reaktiv hud.

Meline for pigmenteringer

For kropp og ansikt

MeLine har både aktive hjemmeprodukter og effektive klinikkbehandlinger til kropp og ansikt, tilpasset ulike fototyper for din trygghet.  I tillegg til aktive ingredienser som reduserer pigmenteringer er det viktig å holde en lav inflammasjonsgrad i huden og ikke irritere den mer enn nødvendig. Dette har MeLine tatt hensyn til med å tilføre beroligende og fuktighetsgivende egenskaper i sine produkter.

Tilstander som kan behandles er pigmenteringer i ansiktet, eksempelvis melasma etter graviditet og amming. Pigmenteringer slik som «leverflekker» eller også kalt Solar Lentiginer kan lokalbehandles. Intimsonen er også et område hvor man kan oppleve å få sjenerende pigmenteringer. Dette kommer gjerne av friksjon og varme, men kan også oppstå i etterkant av et lite traume, slik som en betent hårsekk. MeLine har en egne produkter spesielt rettet mot dette området.

Potente og virkningsfulle ingredienser

Både produktene og klinikkbehandlingene er sammensatt av potente og virkningsfulle ingredienser som hemmer pigmentdannelsen og jevner ut huden din.  Desto fler av disse ingrediensene du implementerer i din hudrutine, desto bedre, da de angriper ulike steg i pigmentdannelsen. Dette er virkningsfulle ingredienser som du finner i MeLine sine produkter:

  • Tranexaminsyre
  • Azelainsyre
  • Kojic syre
  • Arbutin
  • Retinol

Når man jobber med pigment trenger man en liten dose tålmodighet. En hudsyklus varer ca. 30 dager, og ideelt sett trenger man to sykluser før man kan se tydelige resultater. Bruk derfor disse høst og vintermånedene godt til å skape deg noen gode hudvaner.

Om du ønsker å lese mer om våre tips og råd for deg som plages med pigmentering kan du følge denne linken.

Ha en god uke,

/kosmetisk sykepleier Amalie  

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!