January 7, 2024

Hva er HArmonyCa?

Som ledende på markedet innen estetisk medisin, inkludert botox og juvederm filler, har Allergan produsert høykvalitets injiserbare produkter i en årrekke. Men med dems nye produkt HarmonyCa har de virkelig overgått seg selv. Denne hybrid injeksjonen med dobbelt effekt er det den første i sitt slag som kombinerer to kraftige ingredienser : Hyaluronsyre og Kalsiumhydroksyapatitt- for å både gi et umiddelbart løft og langvarige resultater.

Så hva gjør denne så unik?

For det første er det en biostimulator som betyr at den stimulerer vekst av nytt vev og dermed hjelper huden til naturlig  å produsere nytt volum. Hyaluronsyren gir et  umiddelbart løft av huden, plumper ut linjer og rynker mens kalsiumhydroksyapatitt stimulerer kollagensproduksjonen i huden for å  forynge og gi en oppstrammende effekt.Dette betyr at HarmonyCa i tillegg til et øyeblikkelig løft også bidrar til å forbedre den generelle hudkvaliteten over tid. 

HarmonyCa inneholder også lidokain, noe som gjør behandlingen nesten smertefri. HarmonyCa er perfekt for personer som er bekymret for tap av ansiktsstruktur forbundet med aldring og ønsker å dra nytte av den langsiktige forbedringen av behandlingen

Hvor fort virker HarmonyCa?

Du kan se resultater umiddelbart etter behandling. Hyaluronsyre-komponenten gir øyeblikkelig volum og støtte til huden, som kan jevne ut linjer og rynker i huden og gi deg et mer  ungdommelig utseende. Fordelene med kalsiumhydroksyapatitt komponenten er imidlertid mer gradvise. Ettersom produktet stimulerer kollagenproduksjonen i huden, fortsetter resultatene å forbedre seg over tid, som resulterer i strammere og fastere hud. Den gradvise endringen av resultatene betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at noen legger merke til at du har fått behandling. I stedet kan du bare nyte komplimentene og kommentarene fra venner og familie om hvor flott du ser ut. Det er anbefalt at man tar en ny behandling etter 6-12 mnd for best mulig resultat. 

Hvem passer Harmonyca for? 

HarmonyCa passer for alle, men spesielt godt for de som har volumtap og vil bedre linjer og rynker.  HarmonyCa injiseres og behandler det laterale aspektet av ansiktet. brukes ikke i lepper eller på halsen. 

Hvordan foregår behandlingen?

Ved HarmonyCa behandling brukes en cannula, dette betyr færre nålstikk enn ved injeksjoner med nål.  Huden blir grundig renset og injeksjons punktene markert. 

HarmonyCa injiseres overflatisk i huden og inneholder lidokain så bedøvelseskrem i forkant er ikke nødvendig. Prosedyren gir minimalt med ubehag.  Det er 1-3 injeksjonspunkter per side. Rett etter behandlingen vil det bli gitt en lett massasje for å jevne ut kuler under huden. 

En behandling inneholder to sprøyter med HarmonyCa ( 2x 1,2ml). 

Er det noen bivirkninger ved HarmonyCa?

Som ved andre injeksjoner kan det oppstå blåmerker ved injeksjonsstedet. 

Andre vanlige bivirkninger er rødhet, hevelse, smerte, ømhet eller kløe. Da produktet inneholder lidokain er det viktig at du forteller din behandler om du er allergisk mot dette eller evt andre fyllstoffkomponenter. 

Er det noe jeg må unngå etter behandling med HarmonyCa og er det noe nedetid? 

Nevnte bivirkninger kan vare noen dager. Men det er ingen reell nedetid ved behandlingen. 

Rett etter behandling er det viktig at du ikke tar på injeksjopnspunktene for å unngå infeksjon. Du bør også unngå trening og badstu første døgnet etter. Alkohol før eller etter behandlingen er ikke anbefalt da det øker risikoen for blåmerker. 

De viktigste fordelene med HarmonyCa

  • Bio Stimulerende egenskaper som stimulerer kollagenproduksjonen i huden.
  • Resultatene er både umiddelbare og gradvise, og gir en subtil og naturlig effekt. 
  • Inneholder lidokain for en mer behagelig behandling. 
  • Resultatene kan vare i opptil 2 år avhengig av individet. 

Så hvorfor vente? Bestill din HarmonyCa behandling i dag, og opplev forskjellen selv.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!