Injeksjoner

Skinbooster

Prisliste >
Skinbooster

Hva er Restylane Skinbooster?

Dette er en unik behandling som fukter huden i dypet, bedrer hudens kvalitet og gir naturlig glød fra innsiden. 

Restylane Skinboosters har vært brukt som estetisk behandling av leger i 15 år, og i løpet av disse årene har det blitt utført over 5,5 millioner behandlinger. Kliniske studier dokumenterer at Restylane Skinboosters har langvarig effekt i form av forbedret elastisitet i ansiktet og på hendene i opptil 12 måneder etter den første behandlingen. Denne spesialproduserte hyaluronsyren forblir lenge i kroppen i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser under huden, der de tiltrekker seg vann og gir en langvarig dyp gjenfukting av huden og forbedrer hudens kvalitet på lang sikt. Dette er den perfekte behandlingen for deg som føler at huden har mistet sin elastisitet og ønsker mer “plump”.

Restylane Skinbooster finnes som to produkter, Skinbooster Vital og Skinbooster Vital Light. Vital gir litt mer fylde i huden enn det Vital Light gjør. Hvilket produkt som skal benyttes i din behandling avgjøres ut ifra indikasjon. Man kan kombinere begge i samme behandling.

Er det noen forhåndsregler for å kunne ta Restylane Skinbooster behandling?

 • Øker hudens elastisitet og gir fastere hud.
 • Gir mykere og glattere hud, grove porer.
 • Reduserer fine linjer.
 • Reduserer ujevnheter i huden som for eksempel aknearr.
 • Økt fuktighet

Hvilke områder kan behandles med Restylane Skinbooster:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Hals
 • Utringning (dekolleté)
 • Hender
 • Kvise arr
Bestill time

Hvordan foregår behandlingen?

Hyaluronsyre injiseres i mikrodoser i huden ved hjelp av små nålestikk eller ved bruk av en butt kanyle hvor det kun er nødvendig med et par små innstikksteder. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinbooster består av en kur på tre innledende behandlinger med to til fire ukers mellomrom. Etter en tre behandlinger anbefales en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned. Du kan se et resultat allerede etter første behandling. 

Er behandlingen smertefull?

Ved behov kan du få bedøvelseskrem i forkant av behandling. De aller fleste tolererer behandlingen fint uten dette. 

Hvilke bivirkninger kan Skinbooster gi?

De vanligste bivirkningene inkluderer reaksjoner på stikkstedet slik som blåmerker, rødhet og ømhet. Dette er bivirkninger som vanligvis går over innen en uke etter injeksjon. Det kan oppstå andre mulige bivirkninger etter en injeksjon med dermale fillere eller Skinboosters. 

Hvor lenge varer effekten av Restylane Skinbooster?

Hudkvaliteten og resultatet blir bedre og bedre gjennom 1-12 mnd etter behandlingen. For å opprettholde resultatet anbefaler vi å gjøre en vedlikeholdsbehandling etter ca. 6-9 måneder.

Hva trenger jeg å tenke på etter en Restylane Skinbooster behandling?

Etter behandlingen skal du ikke trene eller berøre innstikkstedet. Små papler kan sees i huden hvor dråpene av Skinbooster er injisert. Dette er helt normalt og de vil jevne seg ut. Små blåmerker er heller ikke unormalt, de kan dekkes med makeup 6 timer etter behandling. 

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!