Injeksjoner

Restylane fillerbehandling

Prisliste >
 Restylane fillerbehandling

Injeksjonsbehandling med Restylane

Fillere inneholder hyaluronsyre som er et naturlig sukkerstoff som er med på å gjøre huden mer ungdommelig og elastisk. Stoffet har som oppgave å tilføre huden fuktighet og volum. Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar fra 25-30 årsalderen og vi får tørrere hud og mindre volum med tiden. Hyaluronsyre har evnen til å binde vann og fukter huden fra innsiden. Huden får dermed økt elastisitet og spenst. Hyaluronsyrefillere er en krystallklar gelé som injiseres i huden for å fylle ut linjer, skape volum og generell hudforbedring. Hyaluronsyren som anvendes er ikke animalsk og klinisk fremstilt, for å kunne gi et meget naturlig og langtidsvirkende resultat.

Behandlingsområder

 • Rynkebehandlinger for ansikt, hals, hender og bryst
 • Leppeforstørrelse og leppekorrigering
 • Volumbehandlinger av kinnben, innsunkne kinn, tinning, kjeve og hake
 • Løft av munnviker som peker nedover (“sur munn”)
 • Reduksjon av søkk fra nesen ned mot munnviken (nasolabiale linjer)
 • Fuktbehandling (“Skinbooster behandling”) av huden i ansikt, hals og lepper, som har mistet sin spenst og fuktighet
 • Behandling av søkk og mørke ringer under øynene
 • Forebygging og behandling av små linjer og slapp hud

Bestill time

Hva er fordelene med Restylane behandling?

En av de vanligste årsakene til at man ønsker en slik behandling kan være at man ønsker å redusere rynker og linjer i huden, øke volum eller gjenopprette fuktbalansen. 

Hvordan utføres behandlingen?

Filler behandlingen utføres av autoriserte Restylane sertifisert sykepleier. Filleren blir sprøytet inn med en tynn nål rett under huden etter påføring av bedøvelseskrem. 

Er det noe jeg må tenke på etter behandlingen?

 • Unngå sminke 4-6 timer etter behandling
 • Ikke trene eller gå i badstu første døgnet etter behandling
 • Ikke gni på det behandlede området
 • Hevelse blåmerker kan vare opptil 7 dager etter endt behandling
 • Bør unngå store mengder alkohol første døgnet

Hva er bivirkningene?

Ansiktet har utallige små og større blodkar, dette øker sjansen for å treffe et av de som kan resultere i et blåmerke. Dette er forbigående. Ømhet og hevelse er også vanlige bivirkninger i etterkant av behandlingen. I svært sjeldne tilfeller kan en blokkering av et blodkar forekomme, filleren må da løses opp i klinikken. 

Hvem er ikke behandlingen egnet for?

Hvis man har feber, er gravid, ammende, bruker antibiotika, har nedsatt allmentilstand eller har pågående munnsår kan man ikke behandles med restylane. ved kroniske og autoimmune sykdommer skal behandling alltid godkjennes av lege før injeksjon.

Er behandlingen smertefull?

Våre fillere blandet med bedøvelsesmiddelet lidokain som brukes i lokalbedøvelse. Dette gir rask smertelindring ved injisering og tiden etter behandlingen. Noe ømhet i området som er behandlet må påregnes. Hos oss kan du også få lokalbedøvende krem eller nerveblokkade med bedøvelse hvis du ønsker.

Hvor lenge varer effekten?

Fillere brytes gradvis ned i kroppen og varigheten er normalt 6-12 måneder. 

På Nordstrandklinikken tilbyr vi de beste injeksjonsbehandlingene som finnes på markedet. Vi velger gjerne sammen med deg hvilke som passer deg ut fra dine spesifikke behov. Vi tilpasser også hver behandling slik at du får best mulig resultat ut fra dine personlige forhold og ønskede resultater. For å oppnå dette på best mulig måte anbefaler vi alltid en konsultasjon med våre erfarne behandlere som sammen med deg utvikler en plan for hvilke behandlinger som bør gjennomføres og når.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!