Kropp

VASER Lipo

Prisliste >
VASER Lipo

Alt du behøver vite om VASER fettsuging (VASER Lipo)

Fettsuging eller liposkulptur er et kosmetisk inngrep som fjerner fett på bestemte områder under huden. VASER fettsuging er en metode som først bryter fra hverandre fettcellene slik at de kan fjernes mer effektivt under den påfølgende behandlingen.

VASER er et akronym for vibrasjonsforsterkning av lydenergi ved resonans (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance). Denne ultralydteknologien bruker kraftige bølger for å forstyrre båndene mellom fettcellene.

VASER fettsuging anses som en mer kontrollert og skånsom form for fettsuging, og gir større muligheter for presisjon og kontrollerte resultater hos en erfaren plastikkirurg.

Du kan være en kandidat for fettsuging hvis du er sunn og frisk, ikke røyker, og ingen blødningstilstander og har områder med uønsket fett som ikke forsvinner ved kosthold eller trening, og dersom du ønsker høyere definisjon.

Fettsuging regnes ikke som en slankemetode. De som får best resultat med VASER fettsuging, er normalvektige som ønsker endret kroppsform og kontur og som har forsøkt trening, eller lett overvektige, gjerne 5-7 kg unna sin idealvekt. Prosedyren gir mer presisjon for å  å punkt behandle fettavleiringer og vise frem underliggende muskulatur og definisjon. 

Hvordan fungerer VASER fettsuging?

Fettsuging er et av de mest populære plastikkirurgiske inngrepene i verden, vi utfører mange inngrep hver uke. Alle typer fettsuging foregår på samme grunnleggende måte. Fettavleiringer brytes fra hverandre og fjernes deretter fra kroppen din ved hjelp av anestesi, saltvann og kanyler for å suge ut fettet under huden din.

Vanntrykk og lasere er to måter fettavleiringene kan brytes fra hverandre før sugeprosedyren. Pulserende ultralydbølger er en annen måte. VASER fettsuging er en type ultralyd fettsuging som i større grad muliggjør definisjonsprosedyrer.

Alle disse energikildene genererer varme som hjelper til med å bryte fra hverandre fettcellene for enklere fjerning og til en viss grad stramme huden i området som behandles.

VASER fettsuging er unik ved at den lar Dr. Alexander Vigen være mer skånsom og ekstremt presis i måten fett fjernes på. Det forstyrrer forbindelsen mellom fettvevet og musklene under uten å skade det underliggende sunne vevet. Dette gir VASER fettsuging et godt rykte for kropps skulptur.

Studier viser at fettsuging også endrer måten stoffskiftet ditt jobber for å kvitte seg med fett. Det er mye forskerne fortsatt jobber med å forstå om dette.

I en liten studie fra 2017 hadde menn som var overvektige og gjennomgikk VASER fettsuging forbedret insulinfølsomheten i løpet av måneder etter prosedyren.

Prosedyre for VASER fettsuging

VASER fettsuging gjøres som regel i narkose eller sedasjonsanestesi i tillegg til at det settes inn bedøvelse i huden og en bedøvende fettsugingsblanding under huden.En saltvannsløsning eller tumescent væske blandet med et bedøvelsesmiddel vil bli injisert i målområdet. Deretter vil ultralydsonder settes inn i huden gjennom et lite snitt for å bryte opp fettvevet.

Fettvevet vil forsiktig begynne å bryte fra hverandre, og en kanyle vil bli brukt til å støvsuge ut fettvevet og det meste av væsken gjennom den samme porten.

Noe av væsken vil bli igjen i kroppen din for å dempe smerte etter prosedyren. Kroppen din vil absorbere det i løpet av de neste dagene.

Områder som kan behandles med VASER fettsuging

 • Mage og midje
 • rygg
 • rumpe 
 • hofte og lår
 • armer
 • bryst
 • hake og nakke

Er det noen risiko eller bivirkninger?

VASER fettsuging er en prosedyre med lav risiko. Men det betyr ikke at det ikke er noen risiko for bivirkninger. Vanlige bivirkninger inkluderer:

 • blåmerker og blødninger i dagene etter inngrepet
 • smerte og verking på stedet for fettsuging
 • eventuell arrdannelse etter tilheling fra fettsuging
 • vedvarende hevelse dager eller uker etter inngrepet
 • løs hud som ikke fester seg til den nye kroppsformen

Bestill time

Før operasjon

For å forberede deg til avtalen, sørg for at legen din er klar over eventuelle medisiner du tar. Unngå å ta blodfortynnende medisiner, som ibuprofen, i løpet av de 2 ukene før en fettsugingsprosedyre.

Unngå også å drikke alkohol tiden før prosedyren da det øker blødningsrisiko. Plastikkirurgen din kan gi deg ytterligere instruksjoner for å forberede deg på VASER fettsuging. Pass på at du følger disse instruksjonene nøye.

Etter operasjon

Etter VASER fettsuging kan kroppen din se litt forslått og hoven ut i områdene som ble behandlet. Du vil sannsynligvis ikke kunne se resultatene med en gang fordi kroppen din trenger tid til å tilhele.

Det legges på absorberende bandasjer, siden det vil komme ut litt fettsugingsvæske de første 24-48 tiimene. Du må også bruke et kompresjonsplagg i flere uker for å redusere hevelsen.

Etter omtrent 3 til 6 måneder blir resultatene tydelige ettersom kroppen tilheler.

Resultater fra VASER fettsuging er permanente. Men hvordan kroppen din ser ut etter restitusjon er delvis opp til deg. Etter å ha tatt fettsuging, må du holde oppe kostholdet og treningsrutinen slik at kroppen holder på resultatet. Husk også at det ikke er noen måte å eliminere alle synlige tegn på aldring. Vektsvingninger, betennelse og enkel tyngdekraft kan alle endre måten resultatene dine ser ut over tid.

Før og etter bilder

Vi kan vise før og etter bilder av prosedyren og tilfeller som likner på deg på konsultasjon. Vi har dessverre ikke lov til å vise dette på nett. Dersom man søker på #vaserlipo #vasereurope #vaserliposuction #hideflipo på TikTok eller Instagram så kan man se bilder av denne teknologien i land som har tillatelse til å legge ut bilder, men for å se våre bilder må man bestille en konsultasjon

Bestill konsultasjon her

VASER fettsuging vs tradisjonell fettsuging

VASER fettsuging er en lignende prosedyre som tradisjonell fettsuging, selv om det er noen viktige forskjeller. Den største forskjellen er at VASER fettsuging gir mer presisjon i fettfjerningsprosessen. Det er ikke et verktøy for å fjerne store fettavleveringer.

De beste VASER fettsuging resultatene innebærer en konturtilnærming, som innebærer å fjerne små fettavleiringer for å avsløre muskeltonen under. 

Mange hevder også at VASER-teknologi gjør restitusjon etter fettsuging mindre smertefull og at helbredelse skjer raskere.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!