Ansikt

Nedre øyelokkoperasjon

Prisliste >
Nedre øyelokkoperasjon

Løs hud og poser under øynene 

Med tiden så utvikler flere løs hud og poser under øynene. Det er normalt og trenger ofte ikke behandling men hos mange kan det føre til at man ser trøtt, sliten og uopplagt ut. Mange oppsøker oss for å korrigere dette for å se ut som en bedre utgave av seg selv. Hos noen er det utelukkende løs hud som trenger hudoppstramming enten iform av et lite snitt under hårene på nedre øyelokk hvor man fjerner hudoverskuddet, eller ved bruk av CO2 laser om det er mindre hud. 

I endel tilfeller er huden ganske stram men det er en pose under øyene og et søkk like under. Man er da god kandidat for å fjerne fettposene fra innsiden uten arr, såkalt transkonjunktivalt. Man legger da et snitt i folden på innsiden av øyet, og spriker seg frem til fettet som kommer nærmest ut av seg selv. Oftest kombinerer vi det med CO2 laser fra utsiden og man får ingen synlige arr.

Noe annet er søkket som oppstår på nedsiden og overgangen mellom nedre øyelokk og kinnet. Man kan av og til når det finnes en pose over fjerne noe av den og dytte resten eller såkalt transponere noe av fettet ned på dette søkket, men i endel tilfeller trengs fettransplantasjon eller litt filler for å fylle dette området. Ved bruk av filler så kalles dette for behandling av “tear through”, som betyr det søkket som oppstår under øyet med tiden. Man kan bruke filler eller fettransplantasjon for å korrigere dette. Under en operasjon har man fett tilgjengelig som man kan benytte og ofte gir det beste langtidsresultatet.

I noen tilfeller er også alle forandringene tilstede samtidig, løs hud, poser, søkk under øynene, da vil man som regel gjøre en klassisk nedre øyelokksoperasjon med fjerning av hud og poser og eventuelt transposisjon av fett. 

Ved en konsultasjon kan man se på hvilken løsning som er best for deg, ikke-kirurgisk med filler og laser, eller kirurgisk. Man kan også se mye før og etter bilder av pasienter Dr. Vigen har operert og godkjent dette.

Bestill time

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!