Ansikt

Leppeløft

Prisliste >
Leppeløft

Hva er et leppeløft?

Et inngrep som har økt veldig mye i popularitet de senere årene er kirurgisk leppeløft. Det er en liten operasjon som kan gjøres i lokalbedøvelse hvor man fjerner en nøye beregnet mengde hud helt oppunder nesen for å løfte overleppen litt opp. Man beregner på forhånd ideell avstand på overleppen og hvor mye som skal fjernes og gjør en såkalt “bullhorn” fjerning av huden under nesen, og gir et lite synlig arr.

Er du kandidat for leppeløft?

Inngrepet egner seg for de som har en lang overleppe ønsker en korreksjon av dette. Mange kan oppleve sjenanse av at fortennene ikke vises i ro eller når man smiler eller at man har besvær med at overleppen har falt mye ned med tiden. Avstanden fra nesen til det røde på leppen kan være 13-15 mm hos mange unge, men bli opp til 22-25 mm hos eldre som opplever at det også sperrer for tennene når man smiler. 

Inngrepet er vanligere hos eldre og godt voksne, men også endel unge opplever at overleppen er for lang. Inngrepet gir et lite snitt under nesen som etterlater et veldig lite synlig arr og som gjør at leppen ser naturlig ut og ikke operert ut. 

Leppeløft - før- og etterbilder

Vi har mange før og etter bilder av de som har godkjent å vise dette som man kan se på konsultasjon. Vi har dessverre ikke anledning til å vise før og etter bilder på nett etter norsk lov.

Bestill time

Alternative metoder

Vi har også ikke-kirurgiske metoder for leppeløft. En måte å løfte leppen på er med Fotona laser, såkalt liplase. Man kan da bruke en laser på overleppen som ikke etterlater arr og som kan løfte leppen 1-2 millimeter opp. Resultatet kommer ikke med en gang, men over tid da det stimulerer til økt kollagenproduksjon.

Hos middelaldrende eller eldre har oftest leppen mistet mye av sin elastisitet og blitt lengre og filler vil da ikke være like egnet for fillerbehandlinger og vil kunne gi et mer pølseformet uttrykk. Ved et leppeløft kan man tilbakeføre leppen til sin opprinnelige form. 

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!