Konsultasjon kirurgi

Prisliste >
Konsultasjon kirurgi

Din sikkerhet og velvære kommer alltid først hos oss. På Nordstrandklinikken møter du et team av erfarne spesialister som følger deg fra første konsultasjon til endelig resultat og oppfølging.

Å gjennomgå et kirurgisk inngrep kan oppleves som en stor beslutning. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelig for spørsmål og bekymringer før operasjonen din, og vi ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele opplevelsen hos oss.

På Nordstrandklinikken skreddersyr vi hver pasients behandling og vi investerer tid for å forstå dine behov fullt ut. Det første besøket, eller konsultasjonen som det heter er derfor  viktig. På dette besøket møter du din plastikkirurg og sammen går dere gjennom dine ønsker og forventninger. Ut fra din helsetilstand og dine ønsker diskuterer du hvilken(e) behandling(er) som passer for deg. Vår plastikkirurg har bred kompetanse og lang erfaring og vil kunne hjelpe deg ut fra dine personlige forhold.

I forbindelse med konsultasjonen får du all nødvendig informasjon om behandlingen du har valgt og vi går gjennom hva du må tenke på før og etter operasjonen.

Bestill time

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!