Bryst

Brystvorte reduksjon

Prisliste >
Brystvorte reduksjon

Generelt om Reduksjon av Brystvorter 

En Del kvinner har store brystvorter og ønsker de mindre. Tilstanden kan korrigeres relativt enkelt under lokalbedøvelse eller eventuelt med noe sedasjon i tillegg.

Størrelse 

Man bruker en metallring med diameter på enten 42mm, 38mm eller 36mm så man kan velge hvilken størrelse man ønsker. Man kan velge andre størrelser men dette er mest vanlige.

Hvordan blir arrene?

Arrene er i begynnelsen litt røde, men med tiden blekner og mykner de. Vi anbefaler å teipe lenge etterpå for å få minst mulig synlig arr.

Man har også mulighet for å laserbehandle eller tatovere arrene i farge som areola senere for å få det nærmest helt bort.

Bestill time

Klinikkoordinator - følger deg hele reisen

Før konsultasjonen treffer du vår dyktige klinikkkoordinator som skal følge deg hele veien og gi deg informasjonen du måtte trenge. Underveis vil du ha dialog med hun hele veien både før og etter operasjon. Klinikkoordinator vil også bistå deg om du skulle ha noen form for for spørsmål, og hun har tett samarbeid med vår plastikkirurg og sykepleiere. 

Hva er inkludert i prisen?

I prisen man betaler for en operasjon er det inkludert med alt av etterkontroller man skulle ha etter en operasjon. Vi er tilgjengelig for alle våre pasienter, og ønsker at de skal få den tryggeste opplevelsen gjennom hele prosessen. 

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!