Bryst

Brystforstørrelse med protese

Prisliste >
Brystforstørrelse med protese

Hvorfor velger kvinner brystforstørrelse?

Det er ulike årsaker til at man velger brystforstørrelse med silikon, for mange kvinner er brystforstørrelse en god løsning når:

 • Brystene er små fra naturens side
 • Man har mistet volum og form på brystet etter amming eller vekttap
 • Det er ulik størrelse på brystene (asymmetri), tubulære bryst, eller naturlige forskjeller i proposisjoner som man ønsker å korrigere.
 • Man ønsker større volum og endret form.
 • Korrigere brystene slik at brystene blir slik de opprinnelig var

Kort om brystforstørrelse og om konsultasjonen

Brystforstørrelse er et av de vanligste plastikkirurgiske inngrepene og et inngrep som har veldig høy fornøydhetsgrad. Avhengig av utgangspunkt, form på brystet og kjertelvolum, og hva slags resultat du ønsker – er det en rekke valg å ta stilling til. Derfor vil en konsultasjon hos vår plastikkirurg være av stor verdi hvor du får en anbefaling, forklart ulike alternativer, prøvd og kjent på ulike størrelser, samt mulighet for 3D simulering. Man går sammen gjennom forventninger og ønsket resultat til inngrepet. Dette er viktig for oss slik at du som pasient blir fornøyd.

Under konsultasjonen tas mål av bredde på overkroppen, høyde på brystkassen, tykkelse på kjertelvevet som er der, og strekk på huden, og ser det opp mot ønsket fylde i kløft (“cleavage”), form og projeksjon på brystimplantatet, hardhetsgrad, ulike type gel og teksturering. Vi ser på projeksjoner og begreper som forskjell på medium og høy profil som vil gi forskjellige størrelser. Vi må ta hensyn til om plasseringen av implantatet bør være over eller under muskelen. I tillegg vil vi se på om det er nødvendig å utføre brystløft, og hvor arret best kan plasseres. Du får anledning til å se på mange før og etter bilder, med ulike størrelser, merker og form på proteser, runde, anatomiske, moderat og høy profil. God planlegging er viktig for å få et godt resultat.

Det brukes mange ulike begrep om hverandre som betyr mye av det samme brystfortørrelse, brystforstørring, (engelsk: breast augmentation), silikonimplantat, silikonproteser, silikonpupper, brystimplantat, brystproteser (engelsk: breast implants). I USA brukte man tidligere mye saltvannsimplantater, men tryggheten av silikonimplantater og at det føles mye mer naturlig, samt utvikling av skallet rundt og gelen i implantatet gjør at det i dag i praksis nærmest kun velges silikonimplantater.

Hvilken look vil jeg ha, naturlig eller operert? Hvilke fordeler er det med brystforstørrelse?

Det er mange fordeler med brystforstørrelse med silikonproteser. Mye kommer an på hva du selv ønsker og hvordan du opplever at brystene skal være for din trivsel. En tommelfingerregel sier at ca. 100 cc utgjør en cup størrelse, men vil variere etter høyde og bredde på overkroppen. Noen ønsker at det ser mest mulig naturlig ut mens noen ønsker at det skal se litt mer operert ut. Vi kan justere brystene, eventuelt brystvorten samtidig, vi kan korrigere asymmetri, og du kan få en mer løftet og fyldig profil. Om resultatet ser veldig naturlig ut eller mer operert ut, avhenger av implantatets størrelse og form og plassering av dette. Det er individuelt hva kvinner ønsker, derfor er det viktig at du tenker på hvilket resultat som vil gjøre at du blir fornøyd.

Generelt kan fordelene være:

 • Økt volum og fylde.
 • Forbedret brystform.
 • Mer definert brystprofil.
 • Korreksjon av tapt volum, fasong og løft.
 • Korrigert eventuell asymmetri.

Hvilke typer brystimplantat kan man velge mellom?

Det finnes mange leverandører og veldig mange implantater, så hvilket implantat skal man velge? Dette avhenger av dine fysiske forutsetninger, dvs. brystets utgangspunkt, og hva slags resultat man ønsker seg.

Ulike silikonproteser gir ulike fordeler. Noen er veldig myke og kjennes ut og beveger seg som et bryst. Disse vil ofte være gode i primære brystforstørrelser hos de som har lite kjertelvev. Andre har kanskje mer kjertelvev og ønsker mer projeksjon og kan ha nytte av et stivere implantat som gir mer fylde i utringningen og her kan et for mykt implantat bli for naturlig. Andre har et bryst som gir fordel av et anatomisk implantat for eksempel et lavstittende bryst som trenger mer løft av nedre del eller om man har fremtredende ribben oppe som vil gi for mye fylde oppe i forhold til nede. Hvilket implantat som er best egnet for deg avhenger i stor grad av dine ønsker og din fysikk (anatomi basert planlegging).

Hvor stor rolle implantatet har avhenger blant annet av hvilket plan man plasserer det i og hvor mye kjertelvev man har, samt hvilken følelse de har. Noen sier at kun ett implantat er det beste, men det finnes mange forskjellige implantater med forskjellige fordeler og ulemper. I de fleste tilfeller vil flere implantater kunne være aktuelle, og man kan prøve de inn i en BH, kjenne på de, se på størrelser og også gjøre en 3D simulering hvordan det vil se ut. Det vil også være en prisforskjell mellom noen av implantatene som kan være avgjørende for noen.

Fordi vi vet at alle kvinner er unike og fordi vi vet at alle har sine personlige ønsker og forventninger til en brystforstørrelse, jobber vi med flere anerkjente og sertifiserte brystproteser.

Nordstrandklinikken gir deg flere valgmuligheter

Hos Nordstrandklinikken skal du få flere valgmuligheter og en brystforstørrelse som best imøtekommer dine ønsker. Vi tilbyr derfor brystimplantater fra flere leverandører og har brystproteser fra Polytech, Motiva, Sebbin og Mentor med kapsel garanti.

Om du vurderer brystforstørrelse med silikonproteser anbefaler vi at du tar kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos Dr. Vigen. Under forundersøkelsen vil vi gå gjennom hvilke alternativer som finnes å forklare forskjellene. Du vil få ta på forskjellige brystimplantater slik at du kan kjenne hvordan de føles, og du vil få prøve ulike implantat og størrelser.

Hver syvende pasient hos Nordstrandklinikken kommer til oss etter anbefaling fra en av våre tidligere pasienter. Dr. Alexander Vigen har vært plastikkirurg i over 10 år, og har vært overlege siden 2016. Han har etter dette for det meste jobbet med brystrekonstruksjoner og brystkirurgi og kroppsformende kirurgi.

Under konsultasjonen vil han se hvilken operasjon og hvilken type brystimplantat som anbefales for deg.

Hvordan finne riktig størrelse?

Under konsultasjonen får du prøve forskjellige størrelser og projeksjoner slik som forskjell på anatomiske og runde, moderat plus og high profile implantater. Vi vil vise før og etter bilder fra operasjoner med ulike utgangspunkt og forskjellige valg av proteser.

I tillegg kan man gjøre 3D simulering for å se hvordan et implantat vil se ut p deg. Hos oss får du god veiledning der dine ønsker og behov er i sentrum. Når vi skal finne riktig størrelse, tar vi hensyn til dine kroppsproporsjoner slik at du får en realistisk forventning til hvilken størrelse som er egnet for deg.

Ved brystforstørrelse med silikonproteser vil være naturlige begrensninger til hvor mange størrelser du kan gå opp. Men med vår ekspertise og våre valgmuligheter i brystproteser, form og metoder – er vi trygge på at vi vil gi deg det beste resultatet.

Plassering av brystimplantatet over eller under brystmuskelen?

Brystimplantater kan enten plasseres over (subglandulært eller subfascielt) eller under brystmuskelen (delvis under pectoralis major muskelen, såkalt dual plane). Om vi legger over muskelen legger vi stort sett subfascielt. En fascie er en liten tynn hinne som ligger over muskelen og som er med å holde implantatet på plass.

Den beste posisjonen for deg er bestemt av faktorer som kvaliteten på huden din og hvor mye naturlig brystvev som er tilgjengelig for å dekke over implantatet med.

Plassering under brystmuskelen

I de fleste tilfeller, særlig for de som har lite brystkjertelvev som er de fleste som oppsøker oss, vil plassering under brystmuskelen være den foretrukne metode for brystforstørrelse. Det holder implantat godt på plass og gir god form og støtte for implantatet. Det gjør også at man hos slanke eller de med små bryst ikke ser konturer og kanter av protesen, og gir også meget stabile langstidsresultat. Det egner seg best for de som har små bryst med lite kjertelvev.

Plassering over brystmuskelen

Plassering av implantatet over muskelen (subglandulært eller subfascielt) er vanligvis mest hensiktsmessig for kvinner som har nok brystvev til å gi dekning over implantatet, vanligvis en stor B til C-cup. Denne operasjonen gir gode resultater og lite smerter. Plassering over muskelen egner seg for deg som har god hudkvalitet og kjertelvev til å holde implantatet.

I de tilfellene hvor du ikke ønsker så store implantater, gir subfasciell plassering av implantater veldig naturlige og gode resultater, mens store implantater over muskelen vil ofte gi et mer «operert utseende» og kan lettere sige ned og henge mer over tid.

Fordelaktig for deg som trener brystmusklene mye

En over-muskel-tilnærming kan være fordelaktig for pasienter som trener brystmusklene sine mye. Da denne plasseringen vil begrense bevegelsen av implantatet når brystmuskelen trekker seg sammen. Det kan gi et potensielt kunstig utseende hos tynnere kvinner med små bryster, som har gjort at man i så fall legger mindre og naturlige / mykere implantater og moderat profil og i større grad legger implantatene subfascielt.

Fordelaktig for deg som er slank

Dersom du har tynn brysthud eller en begrenset mengde brystvev i det øvre brystet, vil oftest plassering av implantatet under muskelen skape en mer naturlig estetikk og reduserer risikoen for rippling*. For å unngå at protesen folder seg, såkalt rippling anbefales det derfor å legge implantat under muskelen. Det er i tillegg kommet implantater som gir mindre rippling, som er et godt alternativ for de som har hatt utfordringer med dette. Flere studier har vist lavere kapseldannelse med submuskulær plassering. I tillegg har man mulighet for fettransplantasjon rundt protesen eller såkalt lipofilling i de tilfeller som allerede har rippling om man ikke vil bytte protese.

Det er viktig å ta i betraktning av valg av type implantat og metode må vurderes individuelt.

 • Rippling er dersom kantene på implantatet folder seg og man kan kjenne det.
 • Plassering av arr

Det er tre primære snittplasseringer som Nordstrandklinikken utfører; arret går enten under brystet som er mest vanlig, rundt brystvorten eller gjennom armhulen:

Under brystfolden: Et lite horisontalt snitt legges langs den naturlige kontur av brystfolden. Snittet er mellom 3-5 cm langt avhengig av størrelse og type implantat, og blir nærmest usynlig med tiden.

Periareolært: Snittet er laget rundt de nedre kantene av Areola (det fargede rundt brystvorten/mamillen)

Transaksillært / gjennom armhulen: Snittet er legges langs en naturlig fold i armhulen. Fordelen med dette er at man ikke får noen synlig arr på brystet.

Hvordan er restitusjonstiden etter brystforstørrelse?

Siden man avslutningsvis under operasjonen setter smerteblokkade på alle pasienter, har de fleste lite smerter etter inngrepet. Denne bedøvelsen varer endel timer og man kan få noe mer smerter på kvelden. Man har smerter et par dager før de begynner å gi seg, man får derfor resepter på smertestillende som man henter ut i forkant av operasjonen – og kan i tillegg få med seg noen sterkere smertestillende hjem etter operasjonen.

Etter operasjonen får man spise mat og drikke på klinikken og komme seg, før man får reise hjem ca. 1-2 timer etter operasjonen. Man får være så lenge man ønsker den dagen, men de fleste føler seg i fin form til å reise hjem etter å ha vært observert en times tid etter operasjonen..

Hva må jeg ta hensyn til etter en brystforstørrelse?

Brystene vil føles ganske “sprengte” de første dagene som vil avta første uken. De første ukene bør du ligge på ryggen etter en brystforstørrelse. Du må også være forsiktig med å bruke armene eller få støt mot brystene. Hold overarmene inntil kroppen når du bruker armene. Har du små barn bør du få hjelp hjemme 1-2 uker etter operasjonen. Du skal også være forsiktig  med tunge løft den første tiden etter operasjon.

Du må gå med helst en god kompresjons BH som vi selger på klinikken i 6 uker, 3 uker dag og natt og deretter 3 uker på dagtid. Vi anbefaler ikke sports BH da den må trekkes over hodet og man anbefaler å ikke ta armene over hodet den første tiden. For submuskulære proteser anbefaler vi et brystbånd eller såkalt nedpressbånd de første 2-3 ukene.

Du kan dusje etter 4 dager. Tapen som sitter på såret kan da tørkes med hårføner. Denne tapen kan skiftes første gang etter ca 10-12 dager. Og byttes ukentlig i 3-4 måneder frem slik at arret blir penest mulig.

Etter en brystforstørrelse med silikonproteser kan du ikke kjøre bil selv, og må bli kjørt hjem.Du vil fortsette restitueringen i egne omgivelser.

Pasienter som har lettere fysisk arbeid, for eksempel kontorarbeid, er som regel på arbeid etter få dager. Har man tyngre fysisk arbeid bør man regne med 2 uker før man kan være i tilnærmet ”normal drift”. Du kan trene etter 4-6 uker.  Mye av hevelsen vil gå ned etter 4 uker. Men endelig resultat vil man se 3-6 månder etter operasjon. Brystførstørrelse gir ikke grunnlag for sykemelding.

Kan man amme etter brystproteser?

Protesen legges bak brystkjertelen eller bak muskelen, og det danner seg en liten hinne rundt implantatet slik at det ikke er kontakt mellom implantatet og melkekjertlene og skal ikke påvirke amming. I sjeldne tilfeller dersom nervebaner er uvanlige kan man få nedsatt følelse i brystvorte eller problemer med amming, men det er særdeles sjeldent. De fleste ganger har ikke manglende amming med protesene å gjøre. Om man vurderer å få barn i nærmeste fremtid vil vi anbefale å gjennomføre en brystforstørrelse etter amming - derav at man kan oppleve at man får litt mere heng i brystet etter amming og kanskje trenger et annet implantat og noen ganger et brystløft.

Kan man ta mammografi etter brystproteser?

Man kan også utføre en mammografi med brystproteser, men gjerne oppi denne informasjonen til de som skal utføre undersøkelsen. Dette fordi da vil undersøkelsen utføres mer varsomt med mindre trykk når man tar bilder og at det må utføres flere bilder. I noen tilfeller vil man også få tilbud på å undersøke brystene bedre med ultralyd eller MR.

Hvilke leverandører av brystproteser benytter vi?

Vi bruker proteser fra Polytech, Motiva, Sebbin og Mentor som er verdens største proteseleverandører. De fleste klinikker har valgt ut ett merke som gjør det lettere logistikkmessig, men vi mener at man skal kunne ta stilling til å velge det implantat man ønsker ut fra anatomi, skreddersydde mål uavhengig av merke. De har litt ulike projeksjoner (ulike høyder utifra viss bredde). Vi kan ved konsultasjon vise forskjellen på de og se på hvilken vi mener er best egnet for deg.

Mentor og Polytech og Sebbin har protese garanti, alle protesene vi bruker er av den høyeste standard i verden. Mentor og Polytech har mikroteksturerte anerkjente implantater med god protesegaranti. Disse har også et mye større utvalg av ulike implantater for ulike situasjoner. Sebbin har noe som heter semi-smooth og Motiva har såkalt nano teksturering som begge er ganske like og som er glattere overflate, i tillegg til at gelen er noe mykere og oppfører seg mer som et bryst og har mykere og mer bevegelige egenskaper.

For deg som trener mye

Vi har mange pasienter som trener mye og det vil da være en del hensyn å ta både i forhold til plassering av implantat som beskrevet over, men også i forhold til valg av implantat. Polytech B-lite serien er et lettvektsimplantat som er meget bra for de som løper mye eller av andre grunner ønsker så lette proteser som mulig.

Hvilke typer implantater finnes?

 • Silikonimplantater
 • Runde implantater
 • Formstabile (anatomiske /dråpeformede) silikonimplantater
 • B-lite implantater (fra Polytech)
 • Teksturerte brystimplantater
 • Polyuretan implantater
 • Glatte brystimplantater

I dag er det mange metoder og implantater som benyttes i forbindelse med brystforstørrelse med silikonproteser.

Silikonimplantater

Silikonimplantater har blitt brukt i flere tiår og ble først utviklet på 1960-tallet. På 1990-tallet ble silikon godkjent av FDA og har vist seg å være trygt for brystforstørrelse og rekonstruksjon. Med årene har teknologien utviklet seg betraktelig hvor geleen har blitt myk og oppleves som et bryst. De ti siste årene har silikonimplantat tatt et kvantesprang og gir i dag et resultat som både føles, opptrer og ser naturlig ut. I tillegg til at det kjennes naturlig ut kan man kjøre lastebil over et implantat uten at det sprekker og man kan kutte implantat i to uten at geleen renner ut.

Silikon er lett og har har en følelse og et utseende tilnærmet menneskelig brystvev. Den er hypoallergen og opprettholder form og konsistens over tid, og silikonimplantater er «gullstandarden» for brystforstørrelse. De kommer i rund eller anatomisk/dråpeform, og det er fordeler og ulemper mellom disse som beskrevet under.

Runde implantater

På Nordstrandklinikken benytter vi ca. 70-80% runde implantater og 20-30% anatomiske implantater. I mange tilfeller har man såpass mye brystkjertelvev eller dekning over protesen at man ikke ser stor forskjell på runde eller anatomiske implantater. Det er gjort studier hvor plastikkirurger skal forsøke å se om det er anatomiske eller runde implantater og det viser seg at i mange tilfeller, særlig under muskelen vil man over tid se liten forskjell på de to. Runde implantater gir noe mer fylde og projeksjon oppe – noe mange ønsker når de skal gjøre en brystforstørrelse. De er også noe rimeligere enn anatomiske.

Protesene kommer i ulike projeksjoner eller profiler som varierer noe mellom ulike produsenter (medium/mini, medium plus/demi, høy/full, ultra høy/corse) samt ulike hardhetsgrader – derfor bør man bruke god tid på konsultasjon slik at man kan vurdere hvilken form og hvilket volum man ønsker. Om man ønsker mest mulig projeksjon og har endel mykt brystkjertelvev utenfor, kan man velge et hardere implantat for å gi projeksjon. Har man mindre kjertelvev og ønsker mest mulig mykt bryst bør man velge et mykere implantat.

Formstabile (anatomiske /dråpeformede) silikonimplantater

I vår praksis benytter vi ca. 20-30% anatomiske implantater. I noen tilfeller er disse mest gunstige, særlig der man ønsker et mest mulig naturlig resultat og hvor det er veldig lite kjertelvev, eller hvor man f.eks. etter amming av barn trenger å løfte nedre del av brystet. Man kan oppnå et lite brystløft med anatomiske implantater ved at nedre pol av brystet roteres opp og frem. Noen har også fremtredende ribben over brystvorten som gjør at runde implantater gir uforholdsmessig mye fylde oppe i forhold til nede. Det er gjort studier, blant annet av Malucci i England, som viser at 55% av brystvolumet bør være nedenfor brystvorten for å få et estetisk pent bryst (45/55 principle). For å oppnå en god form bør man derfor i endel tilfeller velge anatomiske implantater.

Formede eller formstabile silikonbrystimplantater, noen ganger referert til som gummy bear, dråpeformede, eller anatomiske implantater, er FDA-godkjent for bruk hos pasienter for både kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. De har vært tilgjengelige i store deler av verden i over 25 år. På rekonstruksjoner på sykehuset har vi stort sett brukt disse implantatene de senere år med svært gode erfaringer. Mesteparten av vår erfaring med disse implantatene har vært med teksturert formede implantater, og finnes ikke som glatte for å hindre rotasjon, men finnes også i polyuretan som sitter mer fast, ikke roterer og ikke skal kunne gi kapseldannelse. De har vist seg å være fordelaktige når det gjelder å kontrollere plasseringen av implantatet, og har lite til ingen rippling hos slanke pasienter.

Formstabile implantater har vist seg å være til stor nytte for brystrekonstrusjonspasienter, og gir en bedre og lengre varig form over tid, mindre rippling og mer naturlig utseende hos de som har lite eller ingen kjertelvev.

En ulempe med dråpeformede mikroteksturerte implantater er at de en sjelden gang kan rotere. Det oppstår kanskje mellom 1-3% av pasientene over en tiårs periode. Det er derfor viktig med veldig presis kirurgi og korrekt størrelse på lommen, men kan hos f.eks. idrettsutøvere eller ved sekundær kirurgi være mindre gunstige da det er lettere for at protesen roterer.

Det er de senere år kommet runde implantater som oppfører seg mer som et anatomisk implantat i det geleen flytter seg mer som et bryst. Motiva ergonomix er et implantat som er populært for dette og er veldig mykt og naturlig.

B-lite implantater (fra Polytech)

Det er de siste årene utviklet proteser fra Polytech som heter B-lite som har svært lav vekt. For idrettsutøvere og de som liker å løpe og trene vil dette være en stor fordel. Vi får stadig rapporter fra aerobic, fitness og andre som liker intensiv trening at de synes disse er lettere og bedre enn tradisjonelle implantater.

Dette gjelder også for de som ønsker store implantater. For mindre implantater vil ikke vektforskjellen være av betydning men for større implantater særlig over 350 cc kjenner man stor forskjell på dette. Over tid vil tunge implantater være ugunstig for nakke og ryggplager og man anbefaler derfor disse implantatene der hvor man ønsker større volum og lav vekt.

Kapselgaranti

Klinikken har kapsel garanti som følger protese produsenten de første 5 år etter operasjon, dvs. at man får dekket gratis reoperasjon av klinikken og protese fra leverandøren om man får kapsel, da dette er særdeles sjeldent.

Vi tilbyr 3D simulering

Hva om man kunne se i et speil før et inngrep, og se resultatet allerede da?! Hos oss på Nordstrandklinikken er dette faktisk mulig ved hjelp Arbrea. Arbrea og deres 3 D teknologi vil hjelpe deg å velge riktig, siden du på forkant får se alle alternativ du har å velge i. Magisk! Og ikke minst betryggende og lærerikt. Med Arbrea velger man rett for seg. Enkelt, raskt og sikkert.

Brystforstørrelse med 3D teknologi

Bestill time

Før operasjon

Om man røyker eller snuser så må man slutte med dette 6-8 uker før operasjon, avhengig av hva slags type operasjon man skal utføre.

Blodfortynnende medisiner, betennelsesdempende medikamenter og salisylsyrepreparater må ikke brukes 7 dager før operasjon.

Uken du skal få utført operasjon, så er det viktig at du har frisk. Har du symptomer på sykdom så må du ta kontakt med klinikken, slik at vi kan sette opp en ny dag. Man skal ikke utføre en operasjon når man har symptomer på sykdom.

Før operasjon så vil man få skrevet ut resept på medisiner, med informasjonsskriv på hvilke tabletter man skal ta og hvilke foreberedelser man skal gjøre hjemme.

Hva skjer operasjonsdagen?

På selve operasjonsdagen så faster man 6 timer før operasjon. Da er det også viktig at man ikke tygger tyggegummi eller pastiller, snuser eller røyker.  Man skal ikke bruke parfyme, deodorant eller sminke - og piercinger og neglelakk må fjernes.

Det er alltid en prioritet hos oss at du skal føle deg godt tatt vare på med den aller beste kompetansen, i trygge og behagelige omgivelser. Du vil bli tatt imot av sykepleier som går  igjennom en sjekkliste med deg. Du vil også møte våre anestesipersonell som skal passe på deg under operasjonen. Deretter skal du inn til kirurg for opptegning og preoperativ samtale. Ved operasjonen får du narkose og det settes i tillegg mye lokalbedøvelse som begrenser smertene.

Operasjonen tar ca 1 time.

Avslutningsvis settes smerteblokkade slik at man skal ha mindre vondt etter operasjonen. Man får resept i forkant og smertestillende med seg hjem etter operasjonen.

På postoperativ blir du fulgt opp av våre sykepleiere, der du blir liggende minimum 1 time etter operasjonen er ferdig. Du får mat og drikke og smertestillende etter behov.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

På konsultasjon ser Dr. Vigen på dine ønsker og ser på ulike muligheter ift din anatomi og hvilke muligheter som finnes. Vi har 3D simulering slik at man kan ta bilde av overkroppen og simulere hvordan de ulike implantatene han anbefaler vil se ut på deg og sammenlikne det mot hva du ønsker. Det vil da være lettere å forstå om man ønsker f.eks. en moderat eller høy profil, og se hvordan de ulike volumene vil se ut. Vi fører de fleste implantat - typer og kan vise disse på konsultasjon på klinikken og forklare fordeler med de forskjellige typene og finne noe som passer ditt behov. Man får prøve ulike volum sizere og innlegg slik at man kan få inntrykk av størrelsen av implantat inne i BH’en. Vi har på klinikken men du kan gjerne ha med en BH uten innlegg eller en sports BH på konsultasjon.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!