Velkommen til Nordstrandklinikken

Spesialister i fettsuging

se alle metoder

Plastikkirurgi med spisskompetanse i fettsuging

VASER Lipo gir presis kroppskonturering

Hos Nordstrandklinikken tilbyr vi et utvalg av fettsugingsmetoder, inkludert tradisjonell fettsuging, SmartLipo og VASER Lipo.

Uansett hvilken metode du velger, kan du stole på vårt erfarne team for å oppnå de estetiske resultatene du ønsker, samtidig som du får den omsorgen og støtten du fortjener gjennom hele prosessen.

les mer
Spisskompetanse i fettsuging
hva er fettsuging

Hva er fettsuging?

Nordstrandklinikken er ledende innen plastikkirurgi

Fettsuging er en populær kosmetisk prosedyre som gir en løsning for å fjerne fett som er motstandsdyktig mot diett og trening.

Enten det er uønsket fett på magen, hoftene, lårene, rygg, armene eller nakken, kan fettsuging bidra til å forbedre kroppens proporsjoner og øke selvtilliten.

bestill konsultasjon
Laserbehandlinger Nordstrandklinikken

Velg en måte som passer deg

Vi tilbyr flere metoder og er først i Norge med VASER Lipo

Fettsuging, også kjent som liposuction, kommer i forskjellige former basert på teknologien og teknikkene som brukes. Her er noen av de mest kjente typene:

VASER Lipo
VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance). Det bruker ultralydenergi for å bryte ned og deretter fjerne fett, noe som kan tillate mer presis kroppskonturerin

Tradisjonell Fettsuging
Tradisjonell fettsuging er en metode der vi bruker en kanyle og et vakuum for å suge ut fett fra bestemte områder av kroppen.

SmartLipo
SmartLipo er en metode der vi bruker lavenergilaser for å oppløse fett før det fjernes. Laservarmen kan også bidra til å stramme huden i området ved å stimulere kollagenproduksjonen.

bestill konsultasjon
først i norge med vaser lipo

Først i Norge med VASER Lipo fettsuging

Denne metoden tillater kirurger å fjerne større mengder fett med større presisjon, noe som resulterer i mindre blåmerker og raskere gjenoppretting enn tradisjonell fettsuging.

VASER Lipo kan brukes på mange områder av kroppen, inkludert mage, hofter, lår, armer, og nakke.

Denne prosedyren er ideell for pasienter som ønsker å forbedre kroppskonturene sine på en mer nøyaktig og effektiv måte.

les mer

Se hvordan VASER Lipo fungerer

Laserbehandlinger Nordstrandklinikken

Hva er forskjellen på liposuction og Vaser Lipo?

Liposuction, også kjent som fettsuging, og VASER Lipo er begge teknikker for å fjerne uønsket kroppsfett, men de bruker forskjellige metoder og teknologier.

Liposuction er en tradisjonell metode som bruker en kanyle og et vakuum for å suge ut fett fra kroppen. Denne prosedyren kan noen ganger føre til mer omfattende blåmerker og lengre restitusjonstid, avhengig av mengden fett som fjernes.

VASER Lipo, derimot, er en mer avansert form for fettsuging som bruker ultralydteknologi. Ultralydbølgene bryter ned fettcellene, noe som gjør det lettere å fjerne dem. Dette resulterer i en mer skånsom prosedyre med mindre blåmerker og raskere gjenoppretting enn tradisjonell fettsuging.
Dessuten, siden VASER Lipo er mer presis, er det ofte i stand til å gi bedre konturering og formgivning av kroppen enn tradisjonell fettsuging.

les mer
fettsuging uten kirurgi

For deg som ikke ønsker kirurgi


1. CoolSculpting Elite
CoolSculpting er en ikke-kirurgisk teknologi som gjør at man relativt enkelt kan fjerne fettceller fra flere steder på kroppen.Dette kan for eksempel være fra under hakepartiet, mage, lår, knær eller overarmer. Coolsculpting er et mer skånsomt alternativ til tradisjonell fettsuging, og resultatet er permanent.
Denne behandlingen utføres på vår avdeling på Frogner i Oslo.

bestill konsultajson

2. Fotona TightSculpting
Fotona TightSculpting er en avansert laserteknologi for ikke-invasiv kroppskonturering og hudstramming.
Denne teknologien kombinerer to laserteknikker for å effektivt målrette og behandle både det overfladiske og dype hudlaget. .

bestill konsultajson

Hvorfor velge Nordstrandklinikken?

På Nordstrandklinikken, legger vi vekt på pasientens sikkerhet, komfort og tilfredshet. Vårt team av erfarne plastiske kirurger bruker de mest avanserte teknikkene for å sikre nøyaktige resultater med minimalt ubehag og nedetid.

Erfarne Spesialister

Vårt team består av erfarne plastikkirurger og kosmetiske spesialister som leverer utmerkede resultater.

Avanserte Teknikker

Vi benytter oss av de nyeste teknologiene og metodene i bransjen for å sikre effektive og trygge behandlinger.

Personlig Tilnærming

Vi tilbyr individuell konsultasjon og skreddersyr behandlingsplaner for å oppfylle dine unike mål.

Førsteklasses Pasientomsorg

Vi legger vekt på pasientsikkerhet, komfort og tilfredshet, og gir støtte gjennom hele prosessen.

Spesialister i plastikkirurgi

Mark John
Developer
Sarah Levo
Designer
Xavi Miko
CEO

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!

Du kan stole på oss

Estetisk Plastikkirurgi forening
Google reviews
Google reviews
Dr Alexander Vigen
LegelistenFacebook reviews

Hva sier våre pasienter og kunder?

Google starGoogle starGoogle star Google star Google star

Teamet på Nordstrandklinikken er profesjonelle med høy kompetanse samt er de en veldig hyggelig gjeng. Du blir godt ivaretatt på klinikken, en fantastisk behagelig  opplevelse fra start til slutt. Jeg er meget fornøyd med med Alexander Vigen og arbeidet han har utført. Han ser og hører deg som et individ og er en erfaren og meget dyktig kirurg. Stor fornøyd med mine resultater, tusen takk.Anbefales på det varmeste!

Miriam
Google star Google star Google starGoogle starGoogle star

Atmosfæren du får når du går inn på Nordstrandklinikker er helt magisk, det første du møter når du kommer inn i klinikken er noen fantastiske damer, som kunne jobben sin, ble godt tatt vare på fra jeg kom og til jeg reiste hjem.Alexander er også er utrolig dyktig kirurg, all kunnskapen og informasjonen han forteller gjør at du med en gang vet at du er på en profesjonelt og trygg plass.Han var også tilgjengelig utenom arbeidstider til og med en helg når jeg hysterisk sendte meld og var bekymret for noe. noe som jeg satte veldig pris på.Arbeidet han utførte på meg var protesebytte og flytting av den ene brystvorten.Jeg er  kjempe fornøyd med resultatet og servicen jeg har fått av teamet på Nordstrandklinikken..Jeg kommer garantert igjen!

Linn Celine Solheim
Google star 2Google star Google starGoogle starGoogle star

Jeg jobber selv som overlege i gastrokirurgi . Jeg ble anbefalt plastikk kirurg Alexander Vigen av en annen kirurgkollega som også var svært fornøyd  med behandlingen han fikk. Jeg kjente ikke Dr Vigen på forhånd.Jeg fikk operert øyelokkene og hake /hals og resultatet er slik jeg ser det perfekt etter faktisk bare 1 uke. Dette var over all forventning. Jeg må si jeg er svært imponert over Dr Vigens faglige dyktighet og dertil er han  en usedvanligvennlig, sympatisk og ryddig kollega . Jeg anbefaler ham sterkt .

Georg Krohn-Hansen
Nordstrandklinikken

Forvandle ditt utseende og liv med fettsuging hos Nordstrandklinikken. Kontakt oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon, og start din reise mot en mer selvsikker deg.
Vi gleder oss til å være en del av din reise.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Vi tilbyr uforpliktende konsultasjoner. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Bestill en konsultasjon