Injeksjoner

Profhilo

Prisliste >
Profhilo

Hvordan fungerer Profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen. 

Dette er en behandling som mange har etterspurt og som kan vise til virkelig gode resultater. Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre (HA) på markedet, spesielt formulert for personer med manglende volum og elastisitet i huden. Profhilo stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og gir en forbedret hudkvalitet.

Profhilo gir en umiddelbar og langsiktig forbedring av huden ved at den glatter ut og strammer opp huden i ansiktet, hals og andre steder på kroppen som har blitt slapp. Profhilo er en unik behandling som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin og er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden.

Hva kan Profhilo behandle?

  • Lett hudoppstramming og bedre spenst i huden. 
  • Fukt og glød til ansikt, bryst eller hals.
  • Lettere rynke og linjereduksjon
  • Generell hudforbedring 

Hvordan utføres behandlingen?

Profhilo er en injeksjonsbehandling som settes i det ytterste hudlaget på hver side av ansiktet. På halsen er det enten 4 eller 10 stikk (avhengig av teknikk som velges og tilpasses individuelt). Vi injiserer hyaluronsyre forsiktig på nøyaktig de definerte punktene som fører til at det fordeles jevnt i huden. For en maksimal effekt bør behandlingen gjentas etter 1 måned. 

Bestill time

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen medfører veldig lite ubehag da injeksjonene utføres sakte og forsiktig.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Selve behandlingen tar ca. 20 – 30 minutter og du kan dra direkte tilbake til jobb, noe som gjør dette til den perfekte lunsj behandlingen. Behandlingen bør gjentas to ganger, med et mellomrom på fire uker.

Bivirkninger

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med profhilo.

Etter behandlingen

Etter behandlingen bør du unngå hard trening, bad/badstue og alkohol det første døgnet. Ikke ta deg i ansiktet de første timene etter behandling og vær forsiktig med ekstrem varme og kulde de første 76 timene.

Hva slags resultat kan man forvente? 

Produktet befinner seg i huden i ca 28 dager.  I dette tidsrommet foregår det stimulering av fire forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet kan vare i 6 måneder, før vi anbefaler at man tar en vedlikeholdsbehandling.  

Hvordan en injeksjonsbehandling fungerer

  1. Under konsultasjonen foreslår din terapeut områder som kan behandles med botox eller filler ut fra dine ønsker og dine forhold. Noen ganger er behandlingen delt opp i flere besøk.
  2. Huden inspiseres og desinfiseres før injeksjonen. Botox krever sjelden forbehandling med bedøvende salve, men kan selvsagt brukes om ønskelig. Med små og tynne nåler injiseres de utvalgte områdene med botox. Fyllstoffer injiseres også med en tynn nål i ønskede behandlingsområder.
  3. Etter behandlingen blir huden inspisert og sjekket av din behandler. Etter behandlingen er du velkommen til å sette deg ned på klinikken en stund.
  4. Blåmerker og hevelser kan oppstå etter alle typer injeksjoner og går vanligvis over etter noen dager. Det er viktig at du følger instruksjonene du får fra din behandler angående ettervern. 

På Nordstrandklinikken tilbyr vi de beste injeksjonsbehandlingene som finnes på markedet. Vi velger gjerne sammen med deg hvilke som passer deg ut fra dine spesifikke behov. Vi tilpasser også hver behandling slik at du får best mulig resultat ut fra dine personlige forhold og ønskede resultater. For å oppnå dette på best mulig måte anbefaler vi alltid en konsultasjon med våre erfarne behandlere som sammen med deg utvikler en plan for hvilke behandlinger som bør gjennomføres og når.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!