Medisinsk hudpleie

Dermapen

Prisliste >
Dermapen

Hva er Dermapen, og hvordan virker det?  

Microneedling, også kalt for enten percutaneous collagen induction (PCI) eller collagen induction therapy (CIT), som på norsk oversettes til kollagenindusert terapi. Måten dette gjøres på er lage mange små kanaler i huden ved hjelp av et verktøy med nåler. Dette vil stimulere huden til en arrløs og regenererende tilheling. Ved å tilføre tilpassede ingredienser topikalt vil de kunne penetrere dypere.

Dermapen er en avansert form for microneedling som brukes til hudforbedring. Den består av mange små nåler som lager små hull i huden og danner kanaler. Samtidig tilsetter man ulike typer serum med aktive ingredienser som dermed penetrerer bedre ned i huden og gir hudforbedring, faktisk så mye som 80% bedre penetrasjon ned i dermis (lærhuden) og gir næring til og forbedret epidermis (overhuden). Disse mikro kanalene i huden stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet er økt kollagenproduksjon i huden, det sammenliknes med effekten av en laserbehandling.

Dermapen er veldig fint å kombinere med andre behandlinger, både skreddersydde hudprogram for hjemmebruk, men også med ulike peelinger, mesoterapi, alt etter hudtilstand og ønsket resultat.

Dermapen har engangsnåler og er dermed helt steril.

Hvilke områder kan man behandle med Dermapen?

Dermapen brukes i hele ansiktet, kropp, hals og hender. Noen av indikasjonene Dermapen kan behandle er:

  • Gusten og grå hud
  • Store porer
  • Strekkmerker
  • Rynker, linjer
  • Slapp ujevn hud
  • Arr og kvise arr

Hvor mange behandlinger med Dermapen er nødvendig?

Dette avhenger helt av hva og hvem man behandler.

  • Generell hudforbedring: normalt 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom
  • Kvise arr: Fra 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom
  • Strekkmerker: 4-8 behandlinger med med 6-8 ukers mellomrom
Bestill time

Hvor lang tid vil det ta før jeg kan se resultater med Dermapen?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelse tar (ca. 32 uker). Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder etter behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Er Dermapen behandling smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er  behandlinger med Dermapen relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5 mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen blir tilnærmet smertefri. Det er ikke nødvendig med bedøvelse da det er en relativt rask behandling. Vi har mulighet til å gi bedøvelse i form av krem om man ønsker det.

Kan man bruke sminke etter Dermapen behandling?

Etter Dermapen behandling vil du bli varm og lett til medium rød. Dette vil roe seg etter ett døgn, og du kan da bruke sminke. Første døgnet anbefales ingen makeup og ingen fysisk tung trening. 

Kan man ta Dermapen behandling på sommeren?

Man ta behandlingen hele året. Men man må passe på å bruke solfaktor og beskytte huden når man gjør dermapen på sommeren.

Er det noe nedetid etter behandling med Dermapen?

Generelt er det lite nedetid, men man kan være rød i huden 12-48 timer etter Dermapen behandling. Man kan gå tilbake til daglige aktiviteter rett etter behandling.

Er det noen bivirkninger med Dermapen behandling?

Etter behandlingen kan huden føles litt rød, varm og sår i 1-3 dager. 

Er det noen forhåndsregler jeg trenger å tenke på før en Dermapen behandling?

Huden må være hel og frisk før behandling og ikke solbrent. Hudkrem med aktive virkestoffer avsluttes 1 uke i forveien. Du må ikke være gravid eller ammende. Du må ikke gå på isotretonoin.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!