Injeksjoner

Sunekos

Prisliste >
Sunekos

Hva er en Sunekos Performa behandling?

Sunekos Proforma er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse. Flere studier har vist at Sunekos Performa stimulerer fibroblastene i dermis som reproduserer både kollagen og elastin, som begge er viktige elementer for hudens cellefornyelse. Ved hjelp av dette motvirker Sunekos aldring. Behandlingen kan brukes på alle hudtyper og på flere områder i ansiktet. Den er spesielt effektiv i pannen og rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Hvor ofte skal man gjenta behandlingen?

Det er anbefalt et forløp på 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom, avhengig av utgangspunkt. Etter dette bør man holde resultatet ved like med en behandling hver 6. måned. 

Hva er de største fordelene med Sunekos Performa?

Behandlingen korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos Performa er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Bestill time

Hvor lenge varer resultatet?

Dette avhenger av din hudkvalitet og livsstil, men i gjennomsnitt vil resultatet vare i 6 måneder før man må gjenta behandlingen. 

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?

Behandlingen har ingen “nedetid” med unntak av behandling rundt øynene som kan forårsake midlertidig hevelse og kan gi små blåmerker. Det anbefales at du unngår trening og soling til hevelsen har avtatt. 

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar i gjennomsnitt 15 minutter, i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk. 

Hvordan en injeksjonsbehandling fungerer

  1. Under konsultasjonen foreslår din terapeut områder som kan behandles med botox eller filler ut fra dine ønsker og dine forhold. Noen ganger er behandlingen delt opp i flere besøk.
  2. Huden inspiseres og desinfiseres før injeksjonen. Botox krever sjelden forbehandling med bedøvende salve, men kan selvsagt brukes om ønskelig. Med små og tynne nåler injiseres de utvalgte områdene med botox. Fyllstoffer injiseres også med en tynn nål i ønskede behandlingsområder.
  3. Etter behandlingen blir huden inspisert og sjekket av din behandler. Etter behandlingen er du velkommen til å sette deg ned på klinikken en stund.
  4. Blåmerker og hevelser kan oppstå etter alle typer injeksjoner og går vanligvis over etter noen dager. Det er viktig at du følger instruksjonene du får fra din behandler angående ettervern. 

På Nordstrandklinikken tilbyr vi de beste injeksjonsbehandlingene som finnes på markedet. Vi velger gjerne sammen med deg hvilke som passer deg ut fra dine spesifikke behov. Vi tilpasser også hver behandling slik at du får best mulig resultat ut fra dine personlige forhold og ønskede resultater. For å oppnå dette på best mulig måte anbefaler vi alltid en konsultasjon med våre erfarne behandlere som sammen med deg utvikler en plan for hvilke behandlinger som bør gjennomføres og når.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!