Hudprogram

SkinCeuticals hudprogram

Prisliste >
SkinCeuticals hudprogram

Avansert hudpleie med SkinCeuticals

SkinCeuticals tilbyr avansert hudpleie som forebygger, korrigerer og beskytter mot aldersforandringer og uønskede hudtilstander. Med klinisk beviste ingredienser forbedres hudens tilstand, og hudhelsen fremmes. Produktene er utviklet for daglig bruk, men forbedrer også effekten av estetiske behandlinger.

SkinCeuticals ble grunnlagt i 1997 med revolusjonerende og omfattende forskning om antioksidanter som grunnnlag. De effektive formuleringene består av rene, aktive og klinisk dokumenterte ingredienser, og de ulike hudpleieprogrammene baserer seg på systemer for å forbedre hudens helse. Målet allerede fra start har vært å utvikle avansert hudpleie, basert på vitenskapelig forskning, og dette har ført til at SkinCeuticals produkter brukes og anbefales av dermatologer, plastiske kirurger og andre hudpleie eksperter verden over.

SkinCeuticals misjon er å forbedre hudens helse ved hjelp av avansert og vitenskapelig dokumentert hudpleie. Alle produkter er utviklet for daglig bruk hjemme, og de kan brukes som komplement til estetiske behandlinger.

Forebygge, beskytte og korrigere

For å bevare og forebygge hudens helse bør et hudpleieprogram ha tre grunnleggende oppgaver: forebygge, korrigere og beskytte. SkinCeuticals avanserte produkter forebygger og beskytter mot aldringsforandringer i huden og korrigerer uønskede hudtilstander. For SkinCeuticals innebærer resultater ikke bare ny glød, men også at hudens tilstand forbedres og korrigeres.

Forskning og produktutvikling

Utviklingen av nye produkter begynner hos SkinCeuticals med forskning og vitenskap. SkinCeuticals er del av et nettverk av forskere innen celle- og molekylærbiologi, kjemi, biofysikk og andre vitenskapsområder som har et felles mål om å fremme forståelsen for hudens prosesser, genetisk aldring, fotoaldring og andre individuelle tilstander. Gjennom forskning, innovasjon, utdanning og medierelasjoner jobber SkinCeuticals konstant for å fremme og forbedre hudens sunnhet.

Bestill time

Behandlingssteg

Rense

SkinCeuticals renseprodukter og ansiktsvann inneholder en rekke aktive ingredienser som fruktsyrer, planteekstrakter og rensende ingredienser, som løser opp i urenheter og talg fra huden, eksfolierer gamle hudceller og balanserer hudens pH-verdi. Renseproduktene fukter og rengjør huden uten å tørke ut eller å etterlate noen oljete hinne.

Forebygge

Forskning viser at hudens aldring ikke bare er et resultat av tid og alder. Miljøpåvirkninger som sollys, røyking og luftforurensing påskynder hudens aldringsprosesser og kan lede til fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Et forebyggende hudpleieprogram kan hjelpe til med å redusere effekten av disse eksterne faktorene. Undersøkelser viser at antioksidanter effektivt nøytraliserer de kjemiske reaksjonene som oppstår når huden utsettes for negativ påvirkning fra miljøet. Når antioksidanter og solbeskyttelse brukes sammen gir dette huden optimal beskyttelse, som forebygger tidlige aldringstegn, minsker utviklingen av fine linjer og rynker og fremmer hudens sunnhet. SkinCeuticals har utviklet et helt program med høyklassifiserte antioksidant formler for alle hudtyper, skapt for å gi den mest avanserte beskyttelsen mot negativ miljøpåvirkning.

Korrigere

Uansett livsstil vil huden etterhvert eldres, og aldringstegn som fine linjer, rynker, pigmenteringer og mangel på spenst kan fremtre. Årsakene til dette, forutenom påskyndet aldring fra eksterne miljøfaktorer, er blant annet nedbrytingen av kollagenet i huden, en nedsatt cellefornyelse og mangel på fuktighet. For å redusere effekten av disse årsakene, kan et effektiv, forebyggende hudpleieprogram hjelpe til med å beskytte mot tidlig aldring. SkinCeuticals korrigerende produkter kombinerer styrkende og eksfolierende ingredienser for å opprettholde et ungdommelig utseende.

Fukte

SkinCeuticals’ fuktighetsgivende produkter er nøye formulerte med utvalgte ingredienser som gir næring, beskyttelse og eksfoliering samtidig som huden fuktes. Fuktighetskremene har blitt utviklet for å maksimere synergien mellom ingrediensene for å sikre optimale fordeler for huden.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!