Injeksjoner

Sculptra

Prisliste >
Sculptra

Hva er Sculptra?

Sculptra er en kollagenstimulator som aktiverer hudens evne til å stimulere kollagen. Den aktive ingrediensen PLLA eller poly - L- melkesyre er et stoff som finnes naturlig i huden og som stimulerer kroppens egen produksjon av kollagen. Når man blir eldre minsker kollagenproduksjonen i huden som gjør at den blir slapp og man får linjer og rynker. 

Sculptra vil gjenopprette tapt volum på områder som trenger det i ansiktet. Huden vil tillegg strammes opp der den har blitt slapp, rynker og arr reduserer og hudfolder korrigeres. Hudens vil føles fastere, mer vital og man ser yngre ut.  Kroppen  absorberer og skiller ut denne typen melkesyren helt naturlig. En kur med Sculptra vil vanligvis trenge 3-4 behandlinger.

Hvor ofte må man ta Sculptra og hvor lenge varer effekten?

Alle har forskjellige utgangspunkt, så det er veldig individuelt hvor mange injeksjoner man trenger. En tommelfingerregel er at man for optimal effekt anbefaler 3 behandlinger med 6 ukers mellomrom. Effekten av behandlingen varer i ca 2 år, avhengig av område, hudtype og teknikk. Sculptra vil alltid gi individuelle resultater.

Hvor raskt virker Sculptra?

Sculptra gir naturlige resultater over tid. Sculptra bygger på kollagenstimulering, og dette medfører at det kan ta seks til ni måneder før man ser synlige resultater. Resultatene vil holde i opp mot min to år. Dette opprettholdes ved å gjenta en behandling en gang i året etter de to første årene.

Bestill time

Må jeg komme på konsultasjon før jeg kan få en Sculptrabehandling?

Ja, det må man. Her vil en sertifisert behandler vurdere om Sculptra er den rette behandlingen for deg. Dette avgjøres basert på hudtype, behov og ønsket effekt. Her blir det også avgjort mengde og antall injeksjonspunkter. Under konsultasjonen vil du kunne stille alle spørsmål du måtte lure på. Konsultasjonen er gratis, og oppfølgende kontroll er det samme.

Det vil være mulig å gjennomføre Sculptrabehandlingen etter konsultasjon så langt det er satt av tid til det og behandleren mener man vil ha nytte av behandlingen.

Stoffet injiseres inn i oppmerkede punkter i underhudsfettet og til slutt masseres huden godt. Man kan også få bedøvelseskrem før behandlingen om dette er ønskelig. En behandling tar ca 45 min. Alle skal ha en konsultasjon i forkant av behandlingen. 

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!