Injeksjoner

PRP behandling

Prisliste >
PRP behandling

Hvordan fungerer behandlingen?

PRP har blitt en svært ettertraktet, ikke-kirurgisk prosedyre for ansikts- og hudforyngelse. PRP-terapi er en behandling som bruker dine egne blodplater for å stimulere til ny cellevekst, som bidrar til å forbedre din hudfarge, hudtekstur og gjenopprette tapte ansiktsvolum. Vi injiserer deler av ditt eget blod med stamceller til huden din for hudforyngelse.

PRP behandling kalles også Vampire facelift og Dracula terapi, og er en kjent favoritt behandling for stjerner som f.eks. Kim Kardashian, Angelina Jolie.

Hva består blodet av?

Ditt blod består i hovedsak av fire komponenter; Røde blodlegemer, hvite blodlegemer, plasma og blodplater. Vi tar blodet ditt og spinner det i en sentrifuge, som gjør det mulig å separere blodcellene fra plasma og blodplater. Dette injiseres deretter inn i huden for å stimulere kollagen og nye hudceller. PRP utnytter de fordelaktige funksjonene til pasientens egne blodplater, og derfor er det ingen risiko for allergi eller avvisning av behandlingen.

PRP kan også vellykket brukes til å behandle tynt hår og hårløshet, spesielt mannlig hårtap. Det er viktig å starte behandlingen tidlig, og om du er en egnet kandidat, kan vi se i løpet av konsultasjonen.

Indikasjoner for å kunne utføre behandlingen?

  • Redusere rynker
  • Redusere strekkmerker
  • Redusere porer i huden
  • Utbedre arr 
  • Gi jevnere hudfarge, redusere solskader i huden
  • Redusere mørke ringer under øynene og poser

Hva er prosedyren?

Avhengig av hvor mange områder du vil behandle, vil et tilsvarende volum blod bli tatt. Dette er vanligvis mellom 10 og 30 ml. Blodet ditt plasseres deretter i en sentrifuge i 8-10 minutter. Når cellene dine er separert, blir blodplatene ekstrahert og injisert i huden for foryngelse.

Bestill time

Hva bør du forvente etter behandling?

De fleste vil oppleve noen mild til moderat hevelse i området behandling, rødhet eller varme, som er alle vanlige bivirkninger og er en del av aktiveringen av blodplater. Fordi et volum av væske må administreres, er hevelse uunngåelig. Blåmerker vil forekomme, og det kan ta flere dager før det forsvinner.

Når vil jeg se resultatet?

De fleste pasienter vil trenge tre behandlinger med fire til seks ukers mellomrom. Det første folk merker er en forbedring i hudens turgor og elastisitet. Kollagenproduksjon kan ta opptil tre måneder, og resultatene kan variere fra person til person. Fordi det injiserte produktet er 100% eget, kan faktorer som røyking, stress og sykdom påvirke resultatene. En serie med tre behandlinger kan gi resultater i opptil to år.

Er det noen grunner til at jeg ikke kan ha PRP-behandling?

Som de fleste kosmetiske prosedyrer er gravide, ammende eller de som prøver å bli gravide ikke egnede kandidater. Denne behandlingen anbefales ikke hos personer som har anti-koagulasjonsbehandling, autoimmune tilstander, har hatt noen form for kreft eller som har visse implantater i behandlingsområdet. Din fortid og nåværende medisinske historie, så vel som din tidligere kosmetiske historie, vil bli vurdert for å bestemme din egnethet.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!