Medisinsk hudpleie

Kjemisk peeling

Prisliste >
Kjemisk peeling

Hva er Kjemisk peeling, og hvordan virker det?

Kjemisk Peeling er en metode som brukes for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader. Vi skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud med forbedret utseende i epidermis. Dette gjøres ved at stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden, da vil de døde hudcellene bli eksfoliert av. Syren vil da virke i hudens øverste lag og stimuleres hudens egen kollagenproduksjon, hudoverflaten blir da ny, fast og stram.

Hvem passer kjemisk peeling behandling for?

  • Aldrende hud
  • Solskadet hud
  • Tørr/dehydrert hud
  • Fet hud/ tilstoppet hud
  • Pigmentert hud
  • Akne problemer
  • Fresh up
Bestill time

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Hvor mange behandlinger man trenger er avhengig av hvilken hud utfordring man har.

Normalt må man beregne fire til åtte behandlinger, men kan også benytte en mildere peel som fresh up/ party peel med kun en behandling.

Er behandlingen smertefull?

Under behandling vil man kunne kjenne noe varme, svie, kribling, kløe i huden, men behandlingen skal ikke være smertefull.

Er det noe nedetid etter behandling? 

Generelt er det lite nedetid, men man kan oppleve rødhet i huden de første timer etter behandling. Etter noen dagen kan huden flasse litt. Generelt anbefales ikke å trene samme dag.

Hvordan vet jeg hvordan kjemisk peeling som passer meg?

Vi tilbyr flere typer kjemisk peel. Før behandling vil en av våre kosmetiske sykepleiere gi deg en grundig hudanalyse og konsultasjon for å kartlegge hvilken peeling din hud trenger og hva dine ønsker er. 

Hvordan utføres en behandling med kjemisk peeling? 

Området som skal behandles, blir renset før vi legger på selve peelingen med pensel. Det er forskjellig fra person til person hvor lenge peelingen skal ligge på, da dette er avhengig av din hudtype og reaksjon i huden. Når peelingen ligger på huden, kan det svi og du vil kjenne noe varme. Etter ønsket effekt nøytraliseres peelingen og vi legger på fuktighetskrem og solbeskyttelse. De fleste kan gå rett tilbake til daglige gjøremål.

Er det noen bivirkninger etter kjemisk peeling behandling?

Det er normalt å bli litt rød og noe hoven timene etter behandlingen. Hos noen kan dette vare lenger. Små sår kan forekomme, og de aller fleste vil oppleve noe avflassing i huden i løpet av den første uken. 

Huden din kan føles tørr etter behandlingen. Disse reaksjonene er helt normale.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!