Medisinsk hudpleie

HydraFacial

Prisliste >
HydraFacial

Få strålende hud med HydraFacial

HydraFacial er en anerkjent behandlingsmetode som kommer fra USA har fanget oppmerksomheten til Hollywood-kjendisene de seneste årene og er mye omtalt som en "rød løper" behandling. I de senere år har denne også funnet veien til Norge. Denne innovative hudpleiebehandlingen er blant de mest ettertraktede behandlingene ved flere klinikker både nasjonalt og internasjonalt. Med sitt rykte for å levere strålende resultater, har HydraFacial raskt blitt en favoritt blant de som søker en effektiv og skånsom behandling for huden og som gir kort nedetid og fin glød.

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en avansert behandlingsmaskin som benytter seg av sin unike teknologi for å gi huden en dyprens og effektivt fjerne urenheter fra porene ved hjelp av et skånsomt vakuum-uttrekkssystem. Denne revolusjonerende behandlingen tilbys nå ved Nordstrandklinikken og har blitt en favoritt blant hudentusiaster på grunn av sin omfattende tilnærming til hudpleie.

4-trinns behandling med HydraFacial

Behandlingen utføres i fire trinn, hver designet for å gi huden en dyp rens, eksfoliering og fuktighet:

 1. Rens og Skånsom Eksfoliering

Dette første trinnet innebærer en grundig rensing av huden etterfulgt av en skånsom eksfoliering. Eksfolieringen fjerner døde hudceller og gir en myk og jevn overflate. Ingredienser som glykolsyre og salisylsyre bidrar til å fremme en skånsom eksfoliering uten å forårsake overflødig avskalling av huden.

 1. Uttrekking og Hydrering

I dette trinnet bruker HydraFacial sin vakuumteknologi til å forsiktig trekke ut urenheter og overflødig olje fra porene. Denne prosessen er smertefri og gir huden en frisk og ren følelse. Samtidig tilføres huden næring og fuktighet for å opprettholde en sunn balanse.

 1. Fuktighet og Beskyttelse

Etter uttrekkingsfasen påføres fuktighetsgivende ingredienser og antioksidanter. Dette trinnet er designet for å maksimere hudens naturlige glød og beskytte den mot skadelige miljøpåvirkninger.

 1. Valgfritt Trinn for Ekstra Fordeler

For de som ønsker ekstra fordeler, tilbyr vi også et fjerde trinn. I dette trinnet bruker vi serum fra anerkjente merker som Zo Skin Health eller Dr. Nassif. Disse serumene er formulert med spesifikke ingredienser for å adressere forskjellige hudproblemer, for eksempel anti-aldring, pigmentering eller hydrering.

Hva slags resultat kan du forvente? 

Etter en HydraFacial-behandling kan du forvente flere positive resultater for huden din. Disse resultatene kan variere avhengig av din hudtype, tilstand og hvor mange behandlinger du gjennomfører, men vanligvis inkluderer de følgende:

 • Renere hud: HydraFacial gir en grundig dyprens av huden ved å fjerne smuss, olje og urenheter fra porene. Dette resulterer i en renere og klarere hudoverflate.
 • Forbedret hudtekstur: Eksfolieringen og peelingen som utføres under behandlingen bidrar til å fjerne døde hudceller og jevne ut hudens tekstur, noe som gjør huden glattere og mer jevn.
 • Reduserte porer: Behandlingen kan bidra til å redusere synligheten av forstørrede porer, noe som gir huden en jevnere og mer forfinet overflate.
 • Reduserer fine linjer og rynker: HydraFacial hjelper til med å stimulere kollagenproduksjonen, som er avgjørende for hudens elastisitet og ungdommelighet. Dette kan resultere i en reduksjon av fine linjer og rynker over tid.
 • Forbedret hudtone og glød: Eksfolieringen og påføringen av nærende serum bidrar til å forbedre hudtonen og gi huden en sunn glød.
 • Hydrert hud: Et viktig aspekt av HydraFacial er hydreringen av huden. Behandlingen tilfører fuktighet og næringsstoffer til huden.
 • Redusert akne og urenheter: HydraFacial kan bidra til å redusere akne, kviser og andre urenheter ved å rense porene og regulere oljeproduksjonen.
 • Sminke sitter bedre: Ettersom huden blir jevnere, renere og mer hydrert, kan makeup påføres jevnere og se bedre ut på huden.

Det er viktig å merke seg at resultater kan variere fra person til person, og regelmessige vedlikeholdsbehandlinger kan være nødvendige for å opprettholde de beste resultatene. En av våre kosmetiske sykepleiere vil hjelpe deg med å forstå hva du kan forvente basert på din individuelle situasjon og hudtype.

Hvem passer HydraFacial for?

HydraFacial-behandlingen er designet for å være svært allsidig og passer generelt for de fleste hudtyper og hudfarger. Den er egnet for en bred målgruppe av mennesker som ønsker å forbedre hudens helse og utseende. 

Her er noen av de ulike gruppene som kan dra nytte av HydraFacial

 • Forskjellige hudtyper: HydraFacial er tilpasningsdyktig og kan tilpasses ulike hudtyper, inkludert normal, tørr, fet, kombinasjon og sensitiv hud.
 • For deg med hudproblemer: Behandlingen kan hjelpe de som sliter med hudproblemer som akne, kviser, urenheter, pigmentering, solskader og aldringstegn.
 • Alle som ønsker en jevnere hudtone: HydraFacial kan bidra til å jevne ut ujevn hudtone og redusere synligheten av pigmentering og solskader.
 • Om du søker en rask og effektiv behandling: HydraFacial er kjent for å gi raskt synlige resultater uten nedetid, noe som gjør det ideelt for de med en travel livsstil.
 • For deg som ønsker en skånsom behandling: Fordi behandlingen bruker skånsomme teknikker, passer den for de som ønsker fordelene av en dyprens uten å oppleve ubehag eller irritasjon.
 • Alle som ønsker å forynge huden: HydraFacial kan bidra til å stimulere kollagenproduksjonen og redusere aldringstegn som fine linjer, rynker og slapp hud.
 • Om du ønsker umiddelbar glød: Mange opplever umiddelbare resultater etter en HydraFacial-behandling, inkludert en sunn glød og forbedret hudtekstur.

Det er viktig å konsultere med en av våre kosmetiske sykepleiere før du gjennomgår behandlingen, spesielt hvis du har spesifikke hudproblemer eller sensitiv hud. Dette vil sikre at behandlingen er egnet for dine individuelle behov.

Bestill time

Hvem er ikke egnet for HydraFacial-behandlingen?

Selv om HydraFacial-behandlingen er svært allsidig og passer for mange, er det noen tilfeller der behandlingen kanskje ikke er egnet eller bør unngås. Her er noen situasjoner der HydraFacial-behandlingen kanskje ikke er passende:

 • Åpne sår eller skader: Hvis du har åpne sår, sårskorper eller infeksjoner i behandlingsområdet, bør du utsette behandlingen til huden har leget seg.
 • Alvorlig hudbetennelse: Personer med alvorlig akne eller betent hud kan oppleve ubehag eller forverring av tilstanden etter behandlingen.
 • Aktive hudinfeksjoner: Hvis du har en aktiv hudinfeksjon som herpesutbrudd, bør du unngå behandlingen for å forhindre spredning av infeksjonen.
 • Visse hudsykdommer: Personer med hudsykdommer som eksem, psoriasis eller rosacea bør konsultere en lege eller hudpleiespesialist før de gjennomgår behandlingen, da den kan forverre tilstanden i noen tilfeller.
 • Solbrent hud: Hvis huden din er solbrent eller irritert, bør du vente til huden har leget seg før du gjennomgår en HydraFacial-behandling.
 • Allergi mot behandlingsprodukter: Hvis du vet at du er allergisk mot noen av ingrediensene i HydraFacial-produktene, bør du unngå behandlingen.

Gravide eller ammende kvinner: Selv om HydraFacial generelt anses som trygt, er det anbefalt at gravide eller ammende kvinner konsulterer med en av våre kosmetiske sykepleiere før de gjennomgår behandlingen.

Det er viktig å diskutere eventuelle eksisterende helseproblemer eller hudtilstander med vår kosmetiske sykepleier før du bestemmer deg for å gjennomgå HydraFacial-behandlingen. Dette vil bidra til å sikre at behandlingen er trygg og egnet for deg.

Hvor lang tid tar behandlingen?


Varigheten av en HydraFacial-behandling kan variere avhengig av forskjellige faktorer, inkludert hvilke trinn som inkluderes i behandlingen, om det er tilleggstrinn som blir valgt, og hvor omfattende behandlingen er tilpasset dine spesifikke behov. 

Generelt sett tar en grunnleggende HydraFacial behandling vanligvis ca 30 minutter.

Hvor mange behandlinger trenger du?

Antallet behandlinger som anbefales for HydraFacial kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert din nåværende hudtilstand, de ønskede resultatene og eventuelle spesifikke mål du har. 

Generelt sett kan en enkelt HydraFacial-behandling gi umiddelbare resultater, inkludert en friskere hudtone og en sunn glød. Imidlertid er en serie med behandlinger vanligvis anbefalt for å oppnå mer langsiktige og dypere forbedringer.

For de fleste mennesker anbefales en serie med 3 til 6 behandlinger med intervaller på 2 til 4 uker mellom hver behandling. Dette tidsperspektivet gir huden din tid til å regenerere og dra nytte av behandlingens resultater.

Er det noen nedetid?

Nei, HydraFacial-behandlingen er kjent for å være en "ikke-invasiv" behandling som generelt ikke medfører nedetid. Dette betyr at du vanligvis kan gjenoppta dine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen, uten behov for restitusjonstid eller spesielle forholdsregler.

Etter en HydraFacial-behandling kan huden din være litt rød eller ha en frisk glød, men dette vil vanligvis avta innen kort tid etter behandlingen. Noen personer kan oppleve en mild følsomhet eller stramhet rett etter behandlingen, men dette er midlertidig og normalt. Det anbefales likevel å unngå soling og bruk av sterke kosmetiske produkter rett etter behandlingen for å opprettholde hudens komfort.

Dette fraværet av nedetid gjør HydraFacial til en populær behandlingsvalg for de med travle timeplaner som ønsker å forbedre hudens helse og utseende uten å måtte ta fri fra daglige aktiviteter.

Hvilke alternative behandlinger kan jeg velge?

Det finnes flere forskjellige behandlinger som kan oppnå et resultat du blir fornøyd med. Det beste er å ta dette opp med din kosmetiske sykepleier. Vi har også Carbon peel (Hollywood peel) fra Fotona som kan gjøre mye ved å trekke ut urenheter. Det er ulik teknologi og gjør forskjellige ting avhengig av hva man vil oppnå. Klinikken er oppdatert med det nyeste utstyret som gjør at valget av behandlinger kan skreddersys til dine behov.

Få strålende hud med HydraFacial og book din konsultasjon

Glem ubehaget og nedetiden – med HydraFacial kan du se resultater umiddelbart, og du er tilbake i dine daglige gjøremål på null komma niks. Besøk vår prisliste her for å se vårt utvalg av behandlinger, og ikke nøl med å kontakte oss for å booke en uforpliktende konsultasjon. 

La oss hjelpe deg med å avdekke din naturlige glød og oppnå den huden du alltid har ønsket deg. Vi gleder oss til å ta vare på deg!

Vanlige spørsmål og svar om HydraFacial

Passer HydraFacial behandling for alle hudtyper?

HydraFacial behandling passer for de fleste hudtyper, bortsett fra sensitiv eller akne-utsatt hud.

Kan HydraFacial behandling redusere forekomsten av fine linjer? 

HydraFacial behandling kan bidra til å forbedre hudens tekstur og tone, men den eliminerer kanskje ikke helt alle synlige tegn på fine linjer.

Vil HydraFacial behandling gi umiddelbare resultater? 

Mens HydraFacial behandling kan gi umiddelbar hydrering og en glødende hudfarge, krever optimale resultater vanligvis flere økter over tid.

Kan HydraFacial behandling behandle aknearr?

HydraFacial behandling kan bidra til å forbedre utseendet til milde aknearr, men det er ikke sikkert at den helt eliminerer dypere eller mer alvorlige arr.

Er HydraFacial behandling smertefullt eller ubehagelig?

HydraFacial behandling er generelt smertefri og behagelig, med de fleste individer som opplever en beroligende og avslappende følelse under behandlingen.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!