Ansikt

Endymed

Prisliste >
Endymed

Endymed - hudens naturlige oppgradering med radiofrekvens

Endymed er en avansert hudfornyelsesbehandling som bruker radiofrekvens energi for å revitalisere huden, stimulere kollagenproduksjonen og gi en fastere, glattere hudtone. Opplev en naturlig oppstramming og fornyelse uten inngrep eller langvarig nedetid.

Hva er Endymed?

Endymed er en avansert radiofrekvensteknologi utformet for estetiske hudbehandlinger. Den bruker 3DEEP-teknologien, som er en unik form for fraksjonert flerpunkts radiofrekvens (RF) energi, for å stimulere kollagenproduksjonen dypt i huden uten å skade overflaten.

Noen av de viktigste fordelene og bruksområdene for Endymed Pro inkluderer:

 • Hudoppstramming: Behandlingen kan bidra til å stramme slapp hud ved å stimulere produksjonen av nytt kollagen.
 • Konturering av kroppen: Endymed kan hjelpe med å redusere omfanget av bestemte kroppsområder ved å bryte ned fettvev.
 • Behandling av arr og strekkmerker: Ved å stimulere huden til å fornye seg, kan behandlingen forbedre tekstur og redusere synligheten av arr og strekkmerker.
 • Redusering av rynker: Endymed kan også bidra til å glatte ut fine linjer og rynker ved å øke kollagenproduksjonen i behandlingsområdet.

Behandlingens nøyaktige effektivitet kan variere fra person til person, avhengig av individets hudtype, alder, livsstil og den spesifikke problemstillingen som behandles. 

Hvordan virker Endymed behandlingen?

Endymed er en banebrytende hudbehandling som bruker radiofrekvens (RF) energi for å fornye og revitalisere huden fra innsiden og ut. Tenk på det som en dyp oppladning for huden din!

Hvordan virker det?

Endymed bruker små energibølger kjent som radiofrekvenser. Når disse bølgene sendes inn i huden, varmer de opp de dypere lagene. Dette får to viktige ting til å skje:

 1. Stimulering av kollagen: Varmen fra radiofrekvensene stimulerer huden til å produsere mer kollagen, et naturlig protein som holder huden ungdommelig, fast og glatt.
 2. Forbedret sirkulasjon: Behandlingen øker også blodsirkulasjonen, noe som hjelper med å gi huden en friskere, mer strålende glød.

Hva kan man forvente?

Etter behandlingen kan du oppleve en umiddelbar oppstramming av huden og en forbedret glød. Over tid, ettersom kroppen din produserer mer kollagen, vil du merke at huden blir fastere, rynker reduseres, og eventuelle arr eller strekkmerker kan også bli mindre synlige.

Er det smertefullt?

De fleste beskriver følelsen som en varm massasje. Det er generelt sett en behagelig opplevelse, og det er minimal nedetid etter behandlingen.

Bestill time

Hvordan vil jeg se ut etter behandlingen?

I etterkant av behandlingen kan huden din virke noe rød og noe hoven. Imidlertid vil dette vanligvis avta innen neste dag. Avhengig av behandlingsområdet og ditt personlige utgangspunkt, kan det være nødvendig med 3-6 behandlinger, med omtrent 4 ukers mellomrom mellom hver. For beste resultat bør du unngå direkte sollys de første dagene etter behandlingen.

Endymed: Hudoppstramming med radiofrekvens

Radiofrekvens (RF) er et meget godt alternativ til laserbehandlinger og andre hudoppstrammende behandlinger, og gir effektiv hudoppstramming. Endymed er et amerikansk selskap som leverer fremtredende teknologi innenenfor radiofrekvensbehandlinger til estetisk medisin. Men hvordan fungerer dette, og hvorfor er radiofrekvens effektivt?

Hvordan virker Endymed? 

Endymed leverer presis radiofrekvensenergi dypt inn i huden. Denne energien produserer kontrollert varme, som har flere positive effekter:

Stimulering av kollagen

Når de dypere lagene av huden varmes opp, stimuleres produksjonen av kollagen – et protein som er nøkkelen til hudens fasthet og elastisitet. Når kollagenproduksjonen øker, blir huden strammere og får en yngre og mer glød i huden.

Kontraksjon av hudvev

Den kontrollerte varmen fra RF-en gir også en umiddelbar kontraksjon av hudvevet, som gir en øyeblikkelig oppstrammende effekt.

Hvorfor velge Endymed for hudoppstramming? 

I motsetning til noen andre behandlinger, gir Endymed en jevn og konsistent varme, sikrer en trygg og effektiv behandling uten å skade hudens overflate. Resultatet er en naturlig og langvarig oppstramming, med minimal risiko og nedetid etter behandlingen.

Endymed er derfor et flott alternativ for de som ønsker en ikke-invasiv, men effektiv metode for hudoppstramming. Som alltid er det viktig å ha en konsultasjon hos kosmetisk sykepleier for å forstå hvordan Endymed kan passe til individuelle behov og forventninger.


EndyMed FSR – Fraksjonert behandling med EndyMed 3DEEP

Kjernen i 3DEEP-teknologien er dens evne til å kontrollere RF-energien slik at den kan trenge dypt ned i huden uten å skade overflaten. Dette oppnås ved hjelp av flere elektroder som styrer RF-energien, sikrer at energien fokuserer nøyaktig der den trengs.

Fordelene med 3DEEP

 1. Dyp kollagenstimulering: Ved å varme opp de dypere lagene av huden, stimulerer 3DEEP produksjonen av nytt kollagen, som fremmer en strammere, glattere hud.
 2. Sikkerhet: Fordi 3DEEP kan målrette mot de dypere hudlagene uten overoppheting av hudens overflate, er behandlingene både sikre og komfortable.
 3. Allsidighet: 3DEEP kan brukes på mange deler av kroppen, inkludert ansiktet, halsen, og andre områder som krever oppstramming.

Hvem er Endymed 3DEEP behandling for? 

Endymed 3DEEP er ideell for dem som ønsker:

 • Linjer og rynker
 • Store porer og linjer 
 • Akne og arr etter akne 
 • Generell hudforbedring 
 • Strekkmerker 
 • Få mer glød

Behandlingen er ikke-invasiv og krever minimal nedetid, noe som gjør den til et populært valg blant dem som søker naturlige resultater med minimale bivirkninger.

EndyMed Intensif

EndyMed Intensif er en spesifikk behandlingsmetode som benytter seg av EndyMed's 3DEEP-teknologi. Den kombinerer bruk av mikronåler med radiofrekvens (RF) for å gi en kraftig, men minimalt invasiv, hudoppstramming og fornyelse.

Her er noen nøkkelpunkter om EndyMed Intensif

 1. Mikronål-RF Teknologi: EndyMed Intensif benytter gullbelagte mikronåler for å levere RF-energi direkte inn i de dypere lagene av huden. Dette skaper presise og kontrollerte mikroskader i huden, som stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprosess.
 2. Stimulering av kollagen: Som en reaksjon på mikronålbehandlingen, begynner kroppen å produsere nytt kollagen og elastin. Dette bidrar til å stramme, glatte og fornye hudoverflaten over tid.
 3. Behandlingsområder: Intensif er designet for å behandle en rekke hudproblemer, inkludert fine linjer, dypere rynker, arr (inkludert akne arr), strekkmerker og slapp hud.
 4. Sikkerhet og komfort: EndyMed Intensif er kjent for å være en relativt behagelig behandling sammenlignet med tradisjonelle RF-mikronålprosedyrer, takket være EndyMed's unike teknologi
 5. Rask restitusjon: Ettersom behandlingen er minimalt invasiv, er nedetiden etter en Intensif-prosedyre vanligvis kort. Huden kan være rød og hoven umiddelbart etter behandlingen, men dette avtar vanligvis innen et par dager.

Hvordan foregår en EndyMed Intensif behandling?

 1. Konsultasjon: Før behandlingen starter, vil en kosmetisk sykepleier snakke med deg om dine ønsker, behov, og hva du håper å oppnå med behandlingen. Dette er også en god anledning for deg til å stille spørsmål eller uttrykke eventuelle bekymringer.
 2. Forberedelse: Huden din vil bli renset.Etter rensing vil en bedøvelseskrem bli påført behandlingsområdet for å redusere ubehag under selve prosedyren.
 3. Behandling: Når huden er tilstrekkelig bedøvet, blir bedøvelseskremen fjernet. Deretter brukes EndyMed Intensif-applikatoren til å levere radiofrekvensenergi direkte inn i huden via gullbelagte mikronåler. Dette skaper kontrollerte "mikroskader" i huden, som stimulerer kroppens naturlige helingsprosess og produksjon av kollagen.
 4. Etterbehandling: Etter prosedyren kan huden være rød og litt hoven. Dette er en naturlig respons og vil vanligvis avta i løpet av noen dager. 
 5. Oppfølging: Noen dager eller uker etter behandlingen kan det være en oppfølgingsavtale for å vurdere resultatene og eventuelt planlegge ytterligere behandlinger.

Er behandlingen smertefull?

EndyMed Intensif bruker en kombinasjon av microneedling og radiofrekvens (RF) teknologi. På grunn av microneedlingen, kan noen personer føle et visst ubehag under behandlingen. Men det er viktig å merke seg følgende:

 1. Bedøvelseskrem: Før behandlingen påføres en bedøvelseskrem på huden for å minimere ubehag. Dette gjør at mange pasienter opplever minimal smerte under prosedyren.
 2. Smerteterskelen varierer fra person til person. Noen mennesker beskriver følelsen som en lett prikking eller et lite stikk, mens andre kan oppleve det som litt mer ubehagelig.
 3. Etter behandlingen kan huden føles litt øm, varm, eller hoven, liknende en mild solbrenthet. Denne følelsen avtar vanligvis innen et par dager.

Hvordan vil jeg se ut etter en EndyMed Intensif behandling?

Etter en EndyMed Intensif-behandling kan du oppleve visse midlertidige forandringer i hudens utseende. Her er hva du kan forvente:

 1. Rødhet: Huden kan bli rød umiddelbart etter behandlingen, noe som ligner på en mild til moderat solbrenthet. Dette er en naturlig respons på microneedlingen og radiofrekvens.
 2. Hevelse: Noen pasienter kan oppleve en lett hevelse i det behandlede området. Dette er også en normal reaksjon og vil vanligvis avta i løpet av et par dager.
 3. Mild skorping eller flassing: I noen tilfeller kan huden begynne å flasse eller danne lette skorper som en del av helingsprosessen. Det er viktig ikke å plukke eller skrape på disse områdene for å forhindre arrdannelse.
 4. Tilføring av fuktighet: Huden kan føles tørr etter behandlingen, så det kan være nødvendig med en god fuktighetskrem.
 5. Følsomhet: Behandlingsområdet kan føles litt ømt eller følsomt i noen dager etter prosedyren.

Det anbefales å unngå direkte sollys, sterke hudpleieprodukter, og fysisk anstrengelse som kan føre til overdreven svetting de første dagene etter behandlingen. Solbeskyttelse er viktig når du går ut, da huden kan være ekstra følsom for UV-stråler.

Hvor mange behandlinger behøver jeg?

Hvor mange behandlinger trenger jeg før jeg ser forandringer?

Resultatene avhenger av individets hudtilstand og hva man ønsker å oppnå. Her er et estimat basert på vanlige behov:

 • Vedlikehold av huden: 1 gang hver 6.-12. måned.
 • Mindre rynker og fine linjer: 1-3 ganger.
 • Forbedret hudstruktur og mindre aknearr: 3-8 ganger.
 • Hudoppstramming: 1-5 ganger.
 • Forbedret hudtekstur og redusere porer : 3-6 ganger.
 • Behandling av strekkmerker og arr: 6-8 ganger.
 • Cellulittbehandling: Ta kontakt for individuell konsultasjon.

Mange opplever forbedring etter 3-4 behandlinger, med rundt en måneds mellomrom. Men husk, alle er forskjellige. Noen kan ha behov for færre eller flere behandlinger for best mulig effekt.

Hva kan Endymed bidra til?

Endymed er mer enn bare en behandling; det er en revolusjon innen hudpleie. Med avansert teknologi kan Endymed effektivt:

 • Redusere rynker og fine linjer, for et yngre utseende.
 • Betydelig bedre aknearr og minimere store porer.
 • Gi huden en fasthet og stramhet som forynger.
 • Forvandle hudens struktur, gjør porer mindre synlige og gir en jevnere hudtone.
 • Redusere synligheten av strekkmerker og arr, slik at du kan føle deg trygg i din egen hud.
 • Og ikke minst, etterlater den huden med en fantastisk glød, som gir deg en frisk og revitalisert følelse.

Med Endymed kan du ta skrittet mot en sunnere, glattere og mer strålende hud.

Ikke la spørsmål eller usikkerhet holde deg tilbake. Book en konsultasjon med en av våre kosmetisk sykepleiere i dag, og start reisen mot den strålende huden du alltid har drømt om. Ta det første steget – din hud vil takke deg!

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!