Kropp

CoolSculpting

Prisliste >
CoolSculpting

Coolsculpting Elite

CoolSculpting er verdens fremste ikke-kirurgiske kropps skulptur system, det brukes til å fjerne underhudsfett som er vanskelig å fjerne med diett og trening. Denne behandlingen har raskt blitt populær, og det er en økende interesse for å forstå hvordan denne teknologien fungerer og dens effektivitet.

Hva er CoolSculpting Elite?

CoolSculpting er en FDA- godkjent prosedyre som fungerer ved selektivt å fryse fettcellene under huden og deretter ødelegge dem. Fettceller er, i motsetning til andre celletyper, spesielt følsomme for effekten av kulde. Mens fettcellene er frosset, blir ikke huden og andre celler skadet. Noen av de målrettede fettcellene blir skadet uopprettelig og mister deretter vitaliteten. I 12 uker eliminerer kroppen din naturlig døde fettceller. Ingen nåler eller kirurgi er nødvendig for CoolSculpting®-behandling.

Dette er en behandling som retter seg mot og reduserer lokale fettansamlinger og er ideell for pasienter som er nær sin ideelle kroppsvekt, men sliter med bestemte områder av gjenstridig fett.

Behandlingen fungerer bra for hakepartiet, mage, lår, knær eller overarmer. CoolSculpting er et mer skånsomt alternativ til tradisjonell fettsuging, og resultatet er permanent.

Metoden innebærer ikke kirurgi og har en minimal nedetid. Hittil har det blitt utført over 7 millioner behandlingssykluser med CoolSculpting verden over.

Områder som kan behandles

CoolSculpting Elite gir gode resultater på flere forskjellige områder: 

 • Innside lår
 • Utside lår
 • Rundt magen
 • Midje
 • Armer og «grevinneheng»
 • Fett rundt BH-foldene 
 • Dobbelthake

Vanligvis ser vi imidlertid at et område som for eksempel mage krever to påføringer per side, mens armer med «grevinneheng» krever én påføring per arm.

For noen kan en tilpasset behandlingsplan bestå av flere behandlinger. For eksempel å fryse bort fett fra innsiden og/eller utsiden av låret, og deretter bli kvitt «bilringer» eller «muffinsmage». 

Fordelene med CoolSculpting

 • Ikke-invasiv: Ingen kirurgi, nåler eller nedetid.
 • Målrettet fettreduksjon: Spesifikt rettet mot problemområder.
 • Naturlige resultater: Gradvis reduksjon av fettlag gir et naturlig utseende.
 • Sikkerhet: FDA-godkjent med en sterk sikkerhetsprofil.
 • Komfort: Lite til ingen ubehag under behandlingen.
 • Resultat: Permanente resultater.

Hvordan fungerer CoolSculpting?

Uønsket fett kan være vanskelig å få bort, selv med et sunt kosthold og trening. CoolSculpting-apparatet kjøler ned fettcellene til et punkt hvor de krystalliseres og dør. Kroppen fjerner deretter disse døde cellene naturlig over tid. Behandlingen kan redusere fettlaget med opptil 20-25% per behandling i det målrettede området.

Ukene etter behandlingen renser kroppen ut fettet på en naturlig måte og fjerner uvirksomme celler. De behandlede fettcellene fjernes for godt. Resultatet er en kropp med strammere former.

Etter CoolSculpting-behandlingen blir fettcellene skadet og dør. Gradvis i løpet av ca. 12 uker går døde fettceller gjennom kroppens naturlige metabolske prosesser og elimineres fra systemet. Det er ingen endring i antall fettceller i de ubehandlede områdene.

Å gå ned eller gå opp i vekt øker eller reduserer vanligvis ikke antall fettceller. I stedet endrer det størrelsen på fettcellene. Når vekten går opp, vokser fettcellene. Etter slanking og vektnedgang krymper fettcellene, men antallet fettceller forblir det samme. Å gå ned i vekt ødelegger ikke fettcellene.

Forventede resultater av CoolSculpting

Pasienter kan begynne å se endringer 1-2 mnd etter behandling, med de mest dramatiske resultatene etter to måneder. Kroppen fortsetter å skille ut fettceller i opptil fire til seks måneder etter behandlingen.

Permanent resultat

Det kan høres ut som at behandlingen er for god til å være sann, men millioner av utførte CoolScupting-behandlinger har vist at fettet fjernes permanent. Dette er fordi fettcellene ødelegges når de behandles med sterk kulde

Denne behandlingsmetoden er utstyrt med en funksjon som heter Freeze Detect, som overvåker huden slik at du ikke får frostskader. 

Fryste fettceller kommer ikke tilbake igjen etter behandlingen, og det er ingen økning av fettceller i etterkant. Økning av fettceller skjer når vi legger på oss og avtar når vi fjerner fett.

Vi produserer faktisk ikke flere fettceller etter puberteten – frysingen fjerner fettavleiringene en gang for alle.

Resultatene kan være varige, forutsatt at du opprettholder din vekt og en sunn livsstil, siden behandlede fettceller fjernes permanent.

CoolSculpting vs. fettsuging

 • Invasivitet: Fettsuging er kirurgisk, CoolSculpting er ikke.
 • Gjenoppretting: Fettsuging krever nedetid, CoolSculpting gjør ikke det.
 • Risiko: CoolSculpting har færre risikoer sammenlignet med de potensielle komplikasjonene av fettsuging.

Pris

CoolSculpting kan være mer kostnadseffektiv avhengig av antall behandlinger som kreves.

Bestill time

Hvem er egnet for CoolSculpting?

CoolSculpting er et behandlingsalternativ som kan brukes på de fleste med vedvarende overflødig fett til tross for at de spiser et sunt kosthold og trener regelmessig. Dessuten kan ikke bare kvinner dra nytte av CoolSculpting-behandling, men også menn. Ditt første skritt bør være å kontakte en CoolSculpting-klinikk og avtale en konsultasjon. Under konsultasjonen din vil det bli avgjort om CoolSculpting er et passende alternativ for deg eller ikke.

Følgende bør definitivt ikke glemmes; CoolSculpting ikke er en behandling for vekttap! CoolSculpting er en kroppsskulpturbehandling. Personer som er klassifisert som overvektige (BMI >28) kan avtale en CoolSculpting-konsultasjon etter at de har gått ned i vekt og nærmet seg idealvekten.

Hvordan vil jeg føle meg under CoolSculpting®-behandlingen?

Som navnet antyder, kan du føle deg kald under CoolSculpting-prosessen. Kontrollert avkjøling påføres via en applikator for å fryse det målrettede subkutane fettlaget (fettlaget som ligger under huden).

De fleste CoolSculpting-applikatorer bruker et vakuum for å trekke fettvev inn i applikatoren. I løpet av denne første delen av prosessen kan du føle et lite drag eller en liten klyping.

Når den avkjølende delen av prosedyren begynner, vil du føle en intens kulde etter å ha trukket, rykket eller sunket. Etter hvert som behandlingsområdet blir nummen, vil opplevelser som å trekke og stikke forsvinne.

Etter at CoolSculpting-applikatoren er fjernet, vil estetikeren massere det behandlede området i 2 minutter for å bryte opp de frosne fettcellene. Hva pasientene føler under denne delen av prosedyren varierer fra person til person; Mens noen pasienter synes massasjen er behagelig, oppgir andre at den er litt ubehagelig.

Kan man få bivirkninger av en CoolSculpting®-behandling?

Følgende bivirkninger kan oppstå i det behandlede området under og etter behandlingen. Disse bivirkningene er midlertidige og vil vanligvis forsvinne av seg selv i løpet av noen dager eller en uke.

Under behandlingen

En trekkende, rykkende og lett klypende følelse. Kuldefølelse, prikking, stikking, smerte og av og til kramper. Disse følelsene forsvinner når behandlingsområdet blir nummen.

Umiddelbart etter behandling

Rødhet og stivhet.
Midlertidig bleking og/eller lett blåmerker i kantene på behandlingsstedet.
Prikking og stikking.

En til to uker etter behandling

 • Rødhet, blåmerker og hevelse.
 • Ømhet, kramper og smerte.
 • Kløe, ømhet i huden, prikking og nummenhet (nummenheten kan vedvare i flere uker etter behandling).

Du kan føle deg trygg med CoolSculpting-teknologi. Sertifiserte CoolSculpting behandlere blir kontinuerlig opplært og kurset for å gi en høy standard på CoolSculpting-behandlingsprosedyrer og etterbehandling. De vil støtte deg i prosessen for å forstå dine behov og avgjøre om du er en passende kandidat for CoolSculpting.

CoolSculpting-teknologien gir nøyaktig det riktige nivået av kontrollert kjøling for å treffe fettcellene under huden, samtidig som den ikke skader huden og andre celler. Dette er ikke en operasjon og det brukes ingen nåler under behandlingen.

Freeze Detect® er CoolSculptings innebygde sikkerhetsteknologi og er designet for å stoppe behandlingen når den oppdager at huden er for kald.

Oppfølging

Vi har etterkontroll etter 8 uker hvor vi evaluerer resultatet, eventuelle bivirkninger og og ser at vi er på rett vei til å oppnå optimale resultater. Vi vil gjøre hva vi kan for å minimere eventuelle bivirkninger og gi en komfortabel opplevelse når du er til behandling på klinikken.

CoolSculpting i Oslo

For de som søker CoolSculpting i Oslo, tilbyr vi på Nordstrandklinikken omfattende konsultasjoner for å skreddersy en behandlingsplan som passer til hver enkelt kundes behov.

Den første konsultasjonen

På konsultasjon hos sykepleier vil man gå gjennom din helsetilstand, ditt utgangspunkt og ønske om resultat, vise før og etter bilder, og vurdere om du er en god kandidat for behandling eller ikke. Man vil gjennomgå og snakke om behandlingen og forholdene beskrevet over og tilpasse en behandlingsplan for deg.

Under konsultasjonen vil vi::

 • Diskutere behandlingsmålene dine.
 • Vise før og etter bilder på Coolsculpting behandlinger.

Coolsculpting egner seg for deg som har små områder med fett man ønsker å fjerne som ikke ønsker nedetid eller synlige innstikksteder.

Vi vil sammen med deg identifisere hvor på kroppen du trenger forming om du er en passende kandidat til CoolSculpting-behandling, og hvor mange ganger du trenger behandling. Vi vil bestemme antall økter som trengs for hvert kroppsområde og lage en behandlingsplan skreddersydd for deg. Vi lager deretter en skreddersydd behandlingsplan for deg for å nå dine behandlingsmål.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!