Ansikt

CO2 laser

Prisliste >
CO2 laser

Minske rynker med CO2 laser

Vi utfører en av markedets mest effektive laserbehandlinger for deg som har solskader, pigmentflekker, slapp hud og har fine linjer og rynker du vil redusere. Vi forteller mer om hvilke hudtilstander CO2-laserbehandlingen synlig forbedrer lengre ned på denne siden. Behandling med fraksjonert CO2-laser gir synlig resultat etter to uker, men vil gradvis gi bedre resultat og et optimalt resultat etter tolv måneder. Behandlingen setter i gang en hudfornyelse av det øverste hudlaget og gir en oppstrammende effekt av bindevevet. Den forminsker aldringstegn i huden, og gir et oppstrammet utseende med elastisitet, spenst og glød i huden.

Resultatet merkes allerede etter én behandling med en fornyet hud.

Hvordan fungerer behandling med CO2-laser?

Et nettverk av laserstråler sendes ned i huden og stimulerer cellefornyelsen og hudforyngelse, som gjør at gløden kommer tilbake. Huden strammes opp, pigmentflekker blir borte, rynker og porer blir mindre.

Hvor dypt man går ned i huden varierer i forhold til hvilken hudtilstand man jobber med og påvirker hvor lang nedetid man opplever. Det er sykepleier som under konsultasjonen avgjør hvor dypt strålene skal gå.

Laserstrålene går ned i dermis for å stimulere cellefornyelsen. Navnet fraksjon kommer av at fraksjoner av hver enkelt laserstråle deles opp i mange mikroskopiske stråler som lager usynlige sår i behandlingsområdet. De mikroskopiske sårene går ned i det øverste hudlaget, og starter kroppens naturlige mekanismer til å produsere nye hudceller, kollagen og elastin.

Ved å stimulerer kroppens egne funksjoner for produksjon av kollagen, blir huden mer fyldig og sterk. Mens produksjonen av elastin gjør at huden blir mer smidig og elastisk.

Behandling med fraksjonert CO2-laser gjør at huden fornyer seg, og at du vil kunne oppleve at du får et yngre utseende.

Du vil få bedøvelse ved behandling.

Hvem er behandling med fraksjonert CO2-laser egnet for?

 • En strammere hud
 • En jevnere hudoverflate
 • Mer glød og en jevn hudtone
 • Mer elastisitet
 • Et yngre og friskere utseende
 • Behandlingen er egnet for deg som ønsker å redusere en eller flere av nedenstående hudtilstander

CO2-laser behandling reduserer og hjelper disse hudtilstandene

 • Pigmentflekker/Solskader
 • Alderspigmentering
 • Fine linjer/rynker
 • Acne Arr
 • Strekkmerker
 • Røykelinjer rundt munnen
 • Redusere store porer
 • Tunge øyelokk
 • Poser under øynene
 • Livløs hud og ujevn hudfarge
 • Slapp hud
Bestill time

Hvor lang nedetid har behandlingen?

Det varierer hvor dypt man vil gå med laseren forhold til hvilken hudtilstand man jobber med. Derfor vil det også variere hvor lang nedetid man vil ha. Normalt vil man kun være litt varm og rød i ansiktet dagen etter, noe som ofte innebærer at man kan gå tilbake på jobbe samme eller neste dag.

Om man jobber med acne arr, store porer og dype rynker, vil man kunne oppleve lett flassing, rødhet og hovenhet. Derfor planlegger mange behandlingen i forbindelse med en helg eller ferie.

Når kan jeg forvente resultat?

Synlig resultat vil komme ca. to uker etter behandlingen, men vil gradvis bli bedre etterhvert som månedene går. Du vil oppnå optimalt resultat først etter tolv måneder.

Det er viktig at du følger anbefalt hudprogram etter behandlingen.

Hvor lenge varer resultatene etter en behandling med fraksjonert CO2-laser?

Etter behandlingen når du har oppnådd det ønskelige resultatet, vil aldringsprosessen fortsette slik som er normalt for deg. Aldringsprosessen er individuell og kommer an på genetiske faktorer, kosthold og vaner. Overdreven soleksponering, forandring i vekt, røyking, stress og alkohol fremskynder aldringsprosessen.

Hva bør jeg ta hensyn til etter CO2-laserbehandling?

Du bør unngå direkte soleksponering de første tre månedene etter behandlingen, slik at du unngår pigmentforandringer.  Solfaktor 30 eller mer er å anbefale i den daglige hudpleien. Vi anbefaler å utføre en vedlikeholdsbehandling etter noe tid for å få et godt resultat.

Du bør følge anbefalt hudprogram fra klinikken, og pleie huden regelmessig.

En uforpliktende konsultasjon med sykepleier

Om du ønsker en CO2-laserbehandling, må du gjennomføre en konsultasjon med sykepleier slik at vi kan gi deg kvalifisert informasjon om hvordan behandlingen vil være for deg. Under konsultasjonen vil du få anledning til å stille spørsmål, og sykepleier vil kunne gi deg en indikasjon på hvilket resultat du kan forvente.

Du vil få informasjon om det postoperative forløpet, og all nødvendig informasjon. Dersom det er nødvendig med en forbehandling, for at huden din skal tåle laserbehandlingen bedre vil du få informasjon om dette under konsultasjonen. En aktuell behandling kan være Vitamin-A syre for å forberede huden. Ved visse hudtilstander må laserbehandlingen utsettes, da vi kun behandler frisk hud. Dette kan være aktiv herpes eller pågående infeksjon i ansiktet (akneutbrudd).

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!