Ansikt

Carbon Peel

Prisliste >
Carbon Peel

Hva er Fotona Carbon Peel, også kjent som Hollywood Peel? 

Carbon Laser Peel, også kjent som «Hollywood peel», er en veldig populær laser ‘resurfacing‘ behandling som utnytter kraften i laser energi og mildheten av karbon for å behandle hudproblemer.

Er behandlingen smertefull?

Den er så godt som smertefri med minimal nedetid, man kan være rød en dag eller to.

Hva er fordelene med behandlingen?

Det er svært gunstig for personer med fet hud, hudormer, forstørrede porer, gusten hud og akne i ansiktet eller kroppen. Det er også en utmerket måte å eksfoliere og forfriske huden din. Gir umiddelbart et forfrisket utseende og forlater hudens følelse mykere, jevnere og fastere.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Et lag av flytende karbon påføres huden, hvor det trenger dypt inn i porene. Karbonpartiklene absorberer giftstoffer og overflødige oljer på huden, og laserenergien er svært tiltrukket av karbonens sorte farge. Når laseren passerer over området, ødelegger den karbonet, tar døde hudceller, forurensninger og olje med det.

Denne behandlingen gir flere fordeler.

Rensing 

Karbon har evne til å absorbere olje og forurensninger fra dypt inne i porene. I medisinsk sammenheng kan man spise karbon tabletter for å absorbere giftstoffer, flytende karbon på huden tiltrekker seg tilsvarende stoffer og overflødige oljer. Når laseren passerer over behandlingsområdet, målretter den og ødelegger karbonpartiklene, og absorberer dette materialet med det.

Carbon Peel

Eksfolierende

Svart farge i karbonet er målrettet av laserstrålens bølgelengde som gjør at det blir en eksplosjon på overflaten som tar døde hudceller, hudormer og effektivt exfolierer huden. Resultatet er mykere, strålende hud med redusert porestørrelse og en jevnere hudtone.

Foryngende

Carbon peel målretter også de dypere lagene i huden ved generering av termisk energi for å stimulere kollagenproduksjonen, noe som igjen produserer fastere, kraftigere hud, reduserer fine linjer og rynker, og etterlater huden å føle seg strammere og glødende.

Bestill time

Hvilke områder kan behandles?

Varmen produsert av karbon peels har 2 ekstra fordeler. Det reduserer P.Acnes-bakteriene som er ansvarlig for akne, som muliggjør bedre styring av kviser og utbrudd, og det krymper også talgkjertler (oljeproduserende kjertler), noe som resulterer i mindre oljeproduksjon, og dermed reduserer overbelastning som bygger opp i porene. Behandlinger kan utføres på hvilken som helst del av kroppen, inkludert ryggen og brystet.

Hvordan vil huden min føles etter behandlingen, finnes det noen bivirkninger?

Noen kan etter endt behandling oppleve rødhet, stramhet og en følelse av å være solbrent. 

Noen kan også oppleve å bli hoven eller få smerter i det området man har tatt laserbehandling, og dette er helt ufarlig. Om dette skjer, så tar man kontakt med klinikken slik at man kan få smertestillende eller tabletter for å dempe hevelse. 

Er det noe jeg må tenke på før og etter behandling?

Før behandling så skal man ikke sole seg på to uker, og en måned etterpå. Hvis det er sol ute så bør man beskytte huden med solfaktor 30 eller 50.  I tillegg bør du unngå kremer og peelinger som kan irritere huden den siste uken før du skal gjøre behandlingen.

Hvem kan ikke gjennomføre behandlingen?

Laserbehandlinger kan ikke gjennomføres på gravide eller ammende. Noen type medikamenter kan ha kontraindikasjon for laserbehandling, så opplys til sykepleier i helseopplysningsskjema om du skulle gå på medisiner. Noen med noen typer autoimmune sykdom kan også ikke behandles med laser, har du spørsmål så kan du ringe oss. 

Som med alle hudbehandlinger, bør karbon peels suppleres med en god hudpleierutine, og daglig bruk av en solkrem med høy faktor. Merkbare resultater kan oppleves etter en enkelt behandling, men for maksimale langsiktige resultater anbefaler vi regelmessige behandlinger. Dette er en unik behandling som kun er tilgjengelig i et begrenset antall laserklinikker.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!