Ansikt

Utstående ører

Prisliste >
Utstående ører

Utstående ører

Utstående ører (aures alatae) er en medfødt tilstand som er relativt vanlig. Utstående ører innebærer at folden over øremuslingen (antihelix) mangler helt eller delvis. I tillegg kan øremuslingen være for stor. 

Mange er misfornøyde med sine utstående ører, og ønsker å korrigere dem slik at de ligger tettere inn mot hodet. Dette gjelder flest barn, men vi får stadig flere henvendelser fra voksne som ønsker behandling.

På Nordstrandklinikken tilbyr vi kirurgisk korrigering av utstående ører hos voksne og yngre dersom de er egnet og har foreldresamtykke.

Operasjon av utstående ører

Ved kirurgisk korrigering av utstående ører omformes brusken til den fasongen som er ønsket. Etter ferdig operasjon lukker vi såret med sting. Disse løser seg etter hvert opp av seg selv. Voksne personer kan opereres under lokalbedøvelse.

Vi anbefaler å komme til oss på Nordstrandklinikken for en uforpliktende konsultasjon. På konsultasjon kan vi undersøke dine ører grundig, og gi deg mer detaljert informasjon om selve inngrepet.  

Bestill time

Hva skjer etter operasjonen?

Etter inngrepet vil stingene etter hvert løse seg opp på egen hånd, så det trenger du ikke å tenke på. Som etter ethvert kirurgisk inngrep, er det riktignok noen ting du må ta hensyn til for å unngå komplikasjoner.

Først og fremst må du bruke et pannebånd (sportsbånd) i fire-seks uker etter operasjonen. I tillegg bør du avstå fra fysisk trening og hardt kroppslig arbeid i to-tre uker etter operasjonen. Slik beskytter du ørene og sikrer at resultatet blir så bra som mulig.

Kom til oss for en uforpliktende konsultasjon

For at vi skal hjelpe deg med å avgjøre hvilken behandling du skal ha, er det viktig at du

kommer til oss for en konsultasjon.På Nordstrandklinikken vektlegger vi grundig kartlegging av din tilstand og motivasjon for

behandlingen.

Ved konsultasjon setter vi av god tid til å lytte til deg, slik at vi kan forstå dine ønsker og behov best mulig. Slik kan du være trygg på at du alltid vil få riktig og

effektiv veiledning hos Nordstrandklinikken.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!