Kropp

Fjerning av arr

Prisliste >
Fjerning av arr

Endel pasienter har ønske om å korrigere fremtredende arr fra tidligere skader eller kirurgi. Vi på Nordstrandklinikken tilbyr ulike behandlinger for å redusere arr:

Kirurgisk fjerning av arr

Arrkorreksjon med laserbehandling og microneedling

Hvilken behandling som benyttes vil avhenge av hvordan arret ser ut. På slike mindre inngrep gjør vi som oftest konsultasjon og operasjon eller behandling på samme dag.

Hvordan utføres det?

Ved kirurgisk arrkorreksjon fjernes arret kirurgisk, og sys på nytt med plastikkirurgisk teknikk. Dette vil etterlate et arr som blir penere med tiden. Kirurgisk arrkorreksjon gjøres som regel i lokalbedøvelse.

Vi setter stingene lagvis – både under huden for å holde såret sammen og gi penere arr, samt intrakutant for å unngå merker etter stingene. Stingene legges parallelt med hudens naturlige rynker og folder. De skjules så godt det er mulig ved at de plasseres i områder der de ikke er veldig synlige. Stingene under huden løser seg opp selv etter tre-seks måneder.

Bestill time

Fjerning av arr med laserbehandling og microneedling

Arr som ikke har noe stort forbedringspotensiale ved kirurgi, som enten er meget smale eller puntkvise, eller over et større område hvor det ikke lar seg fjerne og sy igjen kan man behandle det med laserbehandling eller microneedling for å prøve å gjøre det mindre synlig. Måten det fungerer på er at man lager små huller i arret med fraksjonert laser eller microneedling og så gror det inn hudceller fra huden rundt. Arret vil således bli erstattet av hud i deler av det og bli litt mindre synlig med tiden. Arret vil ikke bli borte men mye mindre synlig.

Denne behandlingen må ofte gjentas noen ganger til man ser tilstrekkelig bedring. På konsultasjon vil vi gjøre en vurdering av hva som er den beste behandlingen for korrigering av ditt arr.

Populære innlegg

Her finner du flere nyheter fra oss.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!